دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه رب مغان
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه رب مغان امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد…
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه کارآموزی در کارخانه رب مغان در قالب 53صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
بررسی فرایند تولید کارخانه رب گلچین مغان
فصل اول
شناسایی روش تحقیق
طرح تحقیق
اهداف تحقیق
چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی
فرضیه ها
روش های گردآوری اطلاعات
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی
زمان اجرا
مشکلات اجرا
فصل دوم
کلیات موضوع و صنایع بسته بندی
مقدمه
تعریف صنایع غذایی
مبحث مهم کنسروسازی
۲ دیدگاه در این مورد وجود دارد که عبارتند از
دیدگاه کل در کنسروسازی
ب دیدگاه جزئی در کنسروسازی
تاریخچه کنسروسازی
نظریه تجربی نیکلاس آیرت
نظریه سوم
تاریخچه شرکت تعاونی گلچین مغان
بررسی تحصلات کارکنان
مهندس آزمایشگاه
ماشین آلات و تجهیزات کارخانه با توضیح کارکرد آن
پاستوریزاسیون
فصل سوم
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی
طرز تهیه مواد اولیه مصرفی کارخانه
دریافت گوجه فرنگی
شستشوی مقدماتی
نوار نقاله یا سورتینگ
خردکن یا منوپمپ
دستگاه پخت اولیه (پری هیتر)
سیکلون یا فیلتراسیون دستگاه صافی
صافی مرحله یک
کانتی نیوس دو مرحله ای
بچ (مخزن تغلیظ گوجه)
پاستوریزاسیون
پر کردن قوطی و درب بندی
پاستوریزاسیون قوطی پر شده
عبور از زیر دوش آب سرد
اتیکیت زنی و بسته بندی
بسته بندی رب گوجه فرنگی
برج خنک کننده
استقرار انبار کارخانه
انبار محصولات بسته بندی شده
انبار مواد اولیه
چگونگی نگهداری رب فله ای
کنترل کیفی
پرسنل یا نیروی انسانی شاغل در کارخانه
شستشوی دستگاها
فصل چهارم
نمودارها و لیست دستگاهها و دستگاهها
نمودار ماشین آلات و تجهیزات
جدول مواد اولیه اصلی
فصل پنجم
وضعیت نهائی وضعیت مطلوب چیکده و نظرات کارآموز
چکیده مطالب
فصل سوم بررسی فرایند تولید
مشکلات کارخانه
انتقادات
پیشنهادات
منابع و مأخذ
ضمائم
[irp]
چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی
رب این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند.
دوماً: یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در متن توضیح داده خواهد شد.
ب: فواید استفاده از رب گوجه فرنگی
امروزه نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه پیش روی فروشندگان قرار می دهد………