گزارش کارآموزی کارخانه غذای آماده
شناسه پست: 300
بازدید: 483

گزارش کارآموزی کارخانه غذای آماده

گزارش کارآموزی کارخانه غذای آماده  امروزه صنعت غذا یکی از مهمترین مشکلات برای مردم محسوب می‌شود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در کنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان کارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشکل راه‌های متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه داده‌اند تا این مشکل مرتفع گردد.
از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه کنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای کارخانه تا غذای آماده که به دست مصرف کننده می‌رسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیده‌ای جدید و حائز شرایط مناسب کیفی، غذایی و بهداشتی دانست که در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف کنندگان باز می‌کند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.
عنایت به این نکته که این محصولات فاقد هرگونه افزودنی‌های شیمیایی مضر بوده و کاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده می‌کند. در کنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده می‌باشند.

گزارش کارآموزی کارخانه غذای آماده

فهرست مطالب

مقدمه                                                     ۳

نوع محصولات تولیدی                                         ۵

ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار                             ۶

ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری                          ۱۲

کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها                                   ۱۳

ویژگی‌های محصولات مرغ آماده طبخ                                 ۲۳

فرآوری                                               ۲۳

ویژگی‌های مواد اولیه                                           ۲۵

فرآیند تولید                                              ۲۷

بسته‌بندی                                             ۲۸

کنترل کیفیت                                               ۳۰

روش اجرایی کنترل کیفیت                                                  ۳۰

کنترل کیفیت مواد اولیه                                        ۳۲

گزارش کارآموزی کارخانه غذای آماده

بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید                          ۴۵

بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی                                   ۵۱

تأیید نهایی و کنترل کیفیت                                     ۵۴

بخش میکروبی                                               ۵۵

بخش شیمیایی                                               ۶۴

خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف                               ۷۲

توضیحات نهایی                                             ۷۳

منابع و مآخذ                                              ۷۵

فرمت :  قابل ویرایش  | صفحات : ۷۵

************************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید