خانه » دانلود طرح توجیهی » طرح تجاری تولید جوانه حبوبات
طرح تجاری تولید جوانه حبوبات

طرح تجاری تولید جوانه حبوبات

دانلود طرح تجاری تولید جوانه حبوبات

جوانه‌ها، مولتي‌ ويتامين‌هاي طبيعي هستند که طي فرآيند جوانه‌زدن از دانه‌ها توليد مي‌شوند. با جوانه‌زدن، ميزان ويتامين‌ها، املاح معدني و پروتئين دانه افزايش يافته ولي ميزان کالري و کربوهيدرات کاهش مي‌يابد. جوانه‌ها منبع فراواني از اسيدهاي آمينه آماده جذب، قندهاي طبيعي و نيروهاي حياتي هستند. جوانه‌ها براي سلول‌هاي ما مواد مغذي، نيرو و حيات مهيا مي‌کنند و به همين دليل، فرآيند پيري را به تأخير مي‌اندازند. در کشور ما از هزاران سال پيش، مردم استفاده از جوانه گندم را به‌عنوان يک آيين سنتي و به شکل سمنو در سفره هفت سين لازم مي‌دانستند.با وجود تغذیه نامناسب و رایج در كشور، امكان تأمین نیازهای بدن میسر نبوده و روش های ارائه شده برای بهبود تغذیه جامعه چندان سودمند نیست، لذا اهمیت استفاده از جوانه ها كه هم در دسترس، ارزان و سالم بوده و هم می توانند قسمت عمده ای از نیازهای بدن به ویتامین های مختلف ، املاح معدنی و آنزیم ها را تأمین كنند، مشخص می شود.

مرحله آماده سازي :

شستشو : دانه‏ هاي تهيه شده با در نظر گرفته شدن بند 4 اين آيين كار پس از بوجاري و تميز شدن مجدد با آب محتوي 12ppm كلر شسته مي‏شوند .

خيساندن : دانه ‏هاي شسته شده پس از انتقال بداخل ظروف زنگ نزن فلزي يا لعآب دار متناسب با ظرفيت توليد , با آب محتوي 4ppm كلر بمدت 15 ساعت در دماي 25 ـ 22 سلسيوس بصورت غوطه وري خيسانده مي‏شوند .

آب گيري : در پايان مرحله خيساندن , دانه‏ هاي باد كرده به سبدهاي مخصوص با ظرفيت متناسب با حجم توليد منتقل و تا خارج شدن آب اضافي بمدت 5 ساعت نگهداري مي‏شوند .

 

طرح تجاری تولید جوانه حبوبات

فهرست مطالب

معرفی محصول
نام و کد آیسک محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات محصول
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
منابع و مآخذ……

 

 

فرمت : غیر قابل ویرایش | PDF | صفحات : ۵۰

*************************************************

نکته : فایل فوق غیر قابل ویرایش می باشد در صورت نیاز با هماهنگی تبدیل به فایل WORD می شود

 

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است