روشی زیست محیطی برای آماده سازی پنبه
فهرست مطالب
روشي زيست محيطي در آماده سازي پنبه
ديواره اوليه
آماده سازي به روش معمول دستي
آنزيمها
آماده سازي طبيعي
پکتيناژ قليايي
خواص رنگرزي
نتيجه گيري
ديدگاه عملي اثر آمونياک بر روي پارچه هاي بافته شده سلولز طبيعي
تفاوت هاي موجود بين دو نحوه عملکرد
شروط اصلي جهت دستيابي به سطح کيفيتي بالا
محاسبه و کنترل عرض پارچه
تکميل بشور و بپوش
خصوصيات بسيار مفيد چگونه در عمل ايجاد مي شوند؟
چکيده
مقدمه
مواد و روش ها
نتايج
نتيجه گيري
استفاده از مادون قرمز در کيسه هاي هوا
پکتيناژ قليايي :
روشي زيست محيطي در آماده سازي پنبه
پکتيناژ قليايي که اخيراً و به تازگي کشف شده است ممکن است روش آماده سازي پنبه را در سطح جهاني تغيير دهد ثبات آماده سازي پنبه در شکل ليف ، نخ يا پارچه به عنوان يک پارامتر حساس در فرايندهاي مرطوب نساجي در دنيا معرفي شده است اگر پارچه بصورت يکنواخت آماده سازي شود کيفيت حاصله از عمليات فرآوري تر بعدي، نظير سفيد گري ، مرسريزاسيون ، رنگرزي ، چاپ ، يا تکميل ، شديداً تحت تأثير قرار مي گيرد.
هرگونه اصلاحي در آماده سازي پنبه که منجر به يک آماده سازي يکنواخت و با ثبات گردد و کاهش هزينه کلي و کاهش غلظت مواد شيميايي آلاينده محيط زيست در پسابها نيز مد نظر باشند بايد با استقبال گرم جامعه بين المللي فرآوري تر نساجي مواجه گردد.