شناسه پست: 10783
بازدید: 415

روشی زیست محیطی برای آماده سازی پنبه
فهرست مطالب
روشي زيست محيطي در آماده سازي پنبه
ديواره اوليه
آماده سازي به روش معمول دستي
آنزيمها
آماده سازي طبيعي
پکتيناژ قليايي
خواص رنگرزي
نتيجه گيري
ديدگاه عملي اثر آمونياک بر روي پارچه هاي بافته شده سلولز طبيعي
تفاوت هاي موجود بين دو نحوه عملکرد
شروط اصلي جهت دستيابي به سطح کيفيتي بالا
محاسبه و کنترل عرض پارچه
تکميل بشور و بپوش
خصوصيات بسيار مفيد چگونه در عمل ايجاد مي شوند؟
چکيده
مقدمه
مواد و روش ها
نتايج
نتيجه گيري
استفاده از مادون قرمز در کيسه هاي هوا
پکتيناژ قليايي :
روشي زيست محيطي در آماده سازي پنبه
پکتيناژ قليايي که اخيراً و به تازگي کشف شده است ممکن است روش آماده سازي پنبه را در سطح جهاني تغيير دهد ثبات آماده سازي پنبه در شکل ليف ، نخ يا پارچه به عنوان يک پارامتر حساس در فرايندهاي مرطوب نساجي در دنيا معرفي شده است اگر پارچه بصورت يکنواخت آماده سازي شود کيفيت حاصله از عمليات فرآوري تر بعدي، نظير سفيد گري ، مرسريزاسيون ، رنگرزي ، چاپ ، يا تکميل ، شديداً تحت تأثير قرار مي گيرد.
هرگونه اصلاحي در آماده سازي پنبه که منجر به يک آماده سازي يکنواخت و با ثبات گردد و کاهش هزينه کلي و کاهش غلظت مواد شيميايي آلاينده محيط زيست در پسابها نيز مد نظر باشند بايد با استقبال گرم جامعه بين المللي فرآوري تر نساجي مواجه گردد.