بررسی کلیماتیکی منطقه بابلسر و طراحی هتل 4 ستاره در این منطقه
فهرست مطالب
– مقدمه
فصل 1: اکولوژی منطقه مازندران
1-1- جغرافیای منطقه
1-2- بررسی کلیما تیکی
1-2-1- آب وهوا
1-2-2- میزان بارندگی سالانه
1-2-3- تغییرات روزانه دمای هوا
1-2-4- وضعیت سالانه دمای هوا
2-5- میانگین و حدود نهایی آب ودما و رطوبت نسبی
1-2-6- جدول بیو کلیما تیکی ساختمان بابلسر
1-2-7- نمودار جهت و سرعت باد
1-2-8- بادهای غالب بابلسر
1-3-1- جمعیت
1-4- موقعیت اداری – سیاسی – اجتماعی بابلسر
1-5- مسکن و معماری منطقه
1-5-1- ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل ومرطوب
1-5-2- شکل کلی ساختمانها در منطقه
1-5-3- مصالح
فصل 2
2-1- تاریخچۀ هتل داری در جهان
2-2- انواع هتل ها
2-3- بررسی نمونه های مشابه
2-3-1- انواع پلانهای طبقات
2-4- فضاهای طراحی هتل
2-4-1- اتاقهای خواب و سوئیت ها
2-4-2- فضاهای عمومی
2-4-2-1- دسترسی ورودی و خروجی
2-4-2-2- لابی
2-4-2-3- رستوران و نوشیدنی
2-4-2-4- سالنهای چند منظوره
2-4-2-5- فضاهای ورزشی رفاهی
2-4-2-6- فضاهای خدماتی ، تدارکاتی و پشتیبانی ( دور از دید)
– انبار آذوقه
– آشپزخانه اصلی
2-5- بررسی دو نمونه هتل ساخته شده در منطقه – معتدل و مرطوب ایران
– هتل قدیم رامسر
– هتل قدیم بابلسر
فصل 3: طراحی پروژه
3-1- ضرورت نیاز به هتل د رمنطقه بابلسر
3-2- برنامه فیزیکی
3-3- کانسپت طراحی
فصل 1
1- اکولوژی منطقه مازندران
1-1- جغرافیای منطقه
استان مازندران از شمال به دریای مازندران، از جنوب به استانهای تهران سمنان و قزوین، از غرب به استان گیلان و از شرق به استان گلستان محدود است.
قسمت جنوبی مازندران کوهستانی و شمال آن جلگه ای و ساحلی است. مساحت آن 3/24091 کیلومتر مربع و 46/1 درصد مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده است.
سلسله جبال البرز همچون سدی رفیع مازندران را به دو قسمت جلگه ای و کوهستانی تقسیم نموده و آن را از قسمت داخلی ایران جدا می سازد. قسمتی ازالبرز غربی و تمام البرز مرکزی و بخشی از البرز شرقی در محدوده این استان قرار دارد و شیب زمین از منطقه کوهستانی به سوی جلگه و دریا کاهش می یابد. سلسله جبال البرز دارای رشته کوه های فرعی است که از جنوب به شمال و یا به موازات دریا کشیده شده است.
1-2- بررسی کلیماتیکی
1-2-1- آب وهوا
آب هوای مازندران با توجه به وجود دریا، کوه و جنگل به دو نوع معتدل مرطوب و کوهستانی تقسیم می شود…