دانلود پژوهش تغذیه و ورزش
شناسه محصول: 13233

دانلود پژوهش تغذیه و ورزش

مقدمه

دانلود پژوهش تغذیه و ورزش  اصطلاحات ، تعاريف و مفاهيم:‌- كالري و كيلوكالري:‌مقدار انرژي حرارتي كه يك گرم آب را يك درجه سانتي‌گراد بالا برد .
مقدار حرارتي كه يك كيلوگرم آب را يك درجه سانتي‌گراد افزايش دهد.- متابوليسم: سوخت و ساز- متالوليسم پايه:‌ حداقل انرژي براي زنده بودن كه صرف اعمال حياتي فرد مي‌شود . مثل :‌ قلب ،‌ اعصاب و معده- نسبت تعادل تنفسي5- هيدروليز:‌ واكنشي كه در آن يك ماده توسط آب شكسته و به مولكول ساده‌تري تبديل ‌گردد .- PH: غلظت يون هيدروژن در مايعات بدن PH  بالاي 7 قليايي ، پايين 7 اسيدي و 7 خنثي .- تامپون (بافر): هر ماده‌اي كه از تغييرات سريع يون هيدروژن (PH  ) جلوگيري كند .- الكتروليت‌ها: يون‌هاي با بارهاي مثبت و منفي كه در بدن ايجاد فشار اسمزي كنند و يا پيام‌هاي عصبي را ارسال كنند .- يونيزه: تبديل يك ماده به مواد تشكيل دهنده خودش .- انتشار ماده: جابجايي مواد بدون صرف انرژي- انتقال فعال- انتشار تسهيل‌شده: همان انتشار ساده است ولي يك ماده كمكي دارد . مثل انسولين كه به قند كمك مي‌كند به داخل سلول انتقال يابد .- اسمز و فشار اسمزي:- واكنش‌هاي آنابوليكي:‌- واكنش‌هاي كاتابوليكي:- تعريف علم تغذيه(Nutrition): علمي كه كمك مي‌كند مواد غذايي را بهتر بشناسيم ،‌ نيازها را بهتر برآورده كنيم تا به حد اعلاي سلامتي برسيم .- غذا(Food) و ماده غذايي(Nutrient):   آب غذا و ماده غذايي‌اش يك شكل دارد – جيره غذايي: به آنچه كه فرد ظرف 24 ساعت مصرف مي‌كند كه به شغل ، ميزان فعاليت ، جثه ، وضعيت و محيط فرد بستگي دارد .

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تغذیه و ورزش در قالب110صفحه می‌پردازیم

فهرست مطالب

سرفصل: 5
منابع:‌ 5
اصطلاحات ، تعاريف و مفاهيم:‌ 6
19- مواد سازنده غذا و نقش كلي آن‌ها در بدن: 7
20- مواد غذايي ضروري: 8
21- انواع غذاها از سه منشأ: 8
22- ميزان انرژي زايي مواد غذايي: 9
دستگاه گوارش(Digestive system) 9
ترشحات دستگاه گوارش: 10
مغزي (عصبي) مشابه مانيزم معده 13
وظايف صفرا: 15
*مهاركننده= تحريك اعصاب سمپاتيك آلفا 15
تحريك‌كننده‌هاي ترشح روده: 16
هضم و جذب در معده:‌ 18
هضم و جذب روده‌اي چربي‌ها:‌ 19
نقش نمك‌هاي صفراوي در حل‌شدن چربيها: 20
جذب سديم ، كلر و ساير يون‌ها:‌ 22
جذب آب و الكتروليتها در روده‌ي بزرگ:‌ 23
حركات دستگاه گوارش و تنظيم آن‌ها 25
عصب گيري دروني دستگاه گوارش: 27
عصب‌گيري بيروني دستگاه گوارش:‌ 28
اعمال جويدن و بلع غذا: 29
حركات معده:‌ 31
تنظيم حركات معده:‌ 32
تنظيم تخليه‌ي معده: 33
حركات روده‌ي باريك‌: 34
حركات مخاط و پرزهاي روده:‌ 37
حركات روده‌ي بزرگ: 38
فعاليت‌هاي كوتاه مدت 43
توصيه‌هايي در مورد ورزشهاي كوتاه مدت 45
فعاليت‌هاي درازمدت و نسبتا سنگين 46
فعاليت‌هاي دراز مدت سبك 47
توصيه‌ها 48
رابطة‌چربيها با فعاليت‌هاي ورزشي 50
گفتار2. تغييرات بيوشيميايي چربيها در اثر فعاليت‌هاي ورزشي 53
رابطة پروتئين‌ها با فعاليت‌هاي ورزشي 57
گفتار 2. ساخته شدن پروتئين بعد از تمرينات ورزشي 61
گفتار 3. نياز ورزشكاران به مواد پروتئيني 61
گفتار 4. افزايش وزن عضلاني 63
ملاحظات خاص 65
نقش ويتامينها در فعاليت های ورزشی 66
مواد معدنی و عملکرد آنها در ورزش 69
نقش آب و الکترولیتها در فعالیتهای ورزشی و اثر متقابل فعالیت برآنها 73
دفع الكتروليتها در ورزش 75
نحوة جايگزيني آب دفعي 77
نوع محلول نوشيدني 78
ملاحظاتي در ارتباط با مصرف آب 79
گفتار 5. نياز به آهن و منابع تأمين آن 82
گفتار 7. كم‌خوني (آنمي) ورزشي و استفاده از مكملهاي آهن 84
گفتار 1. تغذية مطلوب 86
جدول 9-1 ، برنامة‌ غذايي مطلوب 89
گفتار 2. رژيم غذايي ورزشكاران و منابع انرژي تمرين 89
غذا و فعاليت‌هاي بي‌هوازي 92
غذا و فعاليت‌هاي هوازي 94
تغذيه قبل از ، در حين و پس از مسابقات ورزشي 96
زمان صرف غذا 99
غذاهايي كه بايد از مصرف آنها اجتناب كرد 99
غذاهاي مايع 100
ملاحظات و توصيه‌ها 102
مسابقاتي كه چندين ساعت طول مي‌كشند 103
روشهاي افزايش ذخاير گليكوژني قبل از مسابقات 104
گفتار 2. تغذيه در حين فعاليت يا مسابقه 106
گفتار 3. تغذيه پس از مسابقه 108
بازسازي گليكوژن عضله 110
توصيه‌هاي كربردي در زمينة ذخاير گليكوژني 110

19- مواد سازنده غذا و نقش كلي آن‌ها در بدن:

منبع انرژي تنظيم اعمال بدن رشد و ترميم بافت‌ها
كربوهيدراتها پروتئين‌ها پروتئين‌ها
چربي‌ها مواد معدني مواد معدني
پروتئين‌ها ويتامين‌ها ويتامين ها
آب آب
20- مواد غذايي ضروري:
– كربوهيدراتها :‌ گلوكز
– چربيها : اسيد لينولئيك ،‌ اسيد لينولنيك
– پروتئين‌ها:‌ اسيد آمينه‌هاي لوسين ،‌ ايزولوسين ، ليزين ،‌ والين ،‌ متيونين ، فنيل آنالين ،‌ تره اونين ،‌ تريپتوفان و (ميستيدين و آرژينين فقط براي نوزادان)‌
– مواد معدني : كلسيم ، فسفر ،‌ سديم ،‌ پتاسيم ، گوگرد ، كلر ، ميزيم ،‌ منگنز ، آهن ، مس ، روي ،‌ يد ، كبالت ، موليبدنيم ، سلنيوم ،‌ فلور و كرم
– ويتامين‌ها: C , K , E , D , A ,  B1 ( تيامين) ، B6 (پريدوكسين) ، B2 (ريبوفلاوين) ، بيوتيد ،‌ B12 (كوبالامين) ،‌ نيكوتين آميد ،‌ اسيد فوليك و اسيد نپتونيك .
– مايعات: آب

– انواع غذاها از سه منشأ:

گياهي ، حيواني و معدني

– غذاهايي كه پروتئين بيشتري دارند . مانند : گوشت‌ها ، تخم پرندگان ، حبوبات و …
– غذاهايي كه چربي بيشتري دارند . مانند : روغن‌هاي گياهي و حيواني ، گوشت‌ها ، تنقلات و …
– غذاهايي كه كربوهيدرات بيشتري دارند . مانند : غلات ، برنج ، ذرت ، سيب‌زميني ، ماكاروني و خوردني هاي شيرين و …
– غذاهايي كه مواد معدني بيشتري دارند . مانند : شير و فرآورده‌هاي آن .
– غذاهايي كه ويتامين‌هاي محلول در آب و سلولز بيشتري دارند . مانند : ميوه‌ها و سبزيجات و …
– غذاهايي كه آب بيشتري دارند . مانند : چاي ، قهوه ، آب‌ميوه‌ها ، نوشابه‌ها و …
22- ميزان انرژي زايي مواد غذايي:
كربوهيدرات‌ها 4 كيلوكالري به ازاي هر گرم
پروتئين‌ها 4 كيلوكالري به ازاي هر گرم
چربي‌ها 9 كيلوكالري به ازاي هر گرم
دستگاه گوارش(Digestive system)

اطلاعات محصول

شامل 110 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 100KB
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ مقالات تربیت بدنی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
12,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
110 صفحه
1 پارت
دانلود پژوهش تغذیه و ورزش
5 از 1 رای
دانلود پژوهش تغذیه و ورزش

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

دانلود پژوهش تغذیه و ورزش

سایر محصولات مارکت فایل