گزارش کارآموزی كارخانه روغن كشي كشت و صنعت شمال
شناسه پست: 5338
بازدید: 448

گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال

گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال  روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است. که یک گرم آن در حدود ۲/۹ کیلوکالری انرژی در بدن تولید می‌کند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.

با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی که ما در آن زندگی می‌کنیم، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه کشت دانه‌ها و میوه‌های روغنی فقط ۱۵ % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می‌توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد کشور شود، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تکنولوژی جدید روغن می‌باشد.

در کشورهای صنعتی یک نفر در طول عمر خود در حدود ۳ تن روغن و چربی مصرف می‌کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر، سوسیس، کالباس، گوشت و نظیر اینها می‌باشد.

گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال

فهرست مطالب

 پیشگفتار. ۱

مقدمه. ۲

اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران… ۳

تاریخچه روغن نباتی در ایران… ۳

فصل اول

۱ – ۱ تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال… ۵

۱ –۲ تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت…. ۶

۱ – ۳ شرح تولیدات اصلی و جانبی… ۶

۱ – ۴ محصولات جانبی کارخانه‌های روغن‌کشی… ۷

۱ – ۵ ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها ۸

۱ – ۶ مراحل تهیه روغن‌های نباتی… ۸

۱ – ۷ علّت هیدروژناسیون… ۱۱

۱ – ۸ واکنش هیدروژناسیون کلی… گزارش۱۱

۱ – ۹ جزئیات مراحل و دستگاهها ۱۱

۱ – ۱۰ نقش گاز. ۱۳

۱ – ۱۱ تعریف کاتالیست…. ۱۳

۱ – ۱۲ فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون… ۱۴

۱۳ – ۱ عمل آوری هیدروژناسیون… ۱۸

۱ – ۱۴ انواع هیدروژنه کردن… ۱۹

الف) هیدروژنه کردن انتخابی… ۱۹

فصل دوم

۲ – ۱ تبدیل لوبیای سویا به روغن… ۲۱

۲ – ۲ ذخیره سازی… ۲۱

۲ – ۳ مراحل آماده سازی… ۲۵

۲ – ۴ استخراج… ۲۶

۲ – ۵ حلال گیری… ۲۸

۲ – ۶ صمغ گیری و جدا کردن لستین… ۲۸

۲ – ۸ موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال… ۳۰

۲ – ۹ تبدیل فرآورده‌های روغنی… ۳۰

۲ – ۱۰ تصفیه قلیایی… ۳۱

۲ – ۱۱ بی رنگ کردن… ۳۲

۲ – ۱۲ هیدروژناسیون… ۳۳

۲ – ۱۳ بی بو کردن… ۳۵

۲ – ۱۴ فرآورده‌های روغنی سویا ۳۹

۲ – ۱۵ کاربردهای پروتئین‌های سویا: ۳۹

۲ – ۱۵ حلالیت ایزوله ها ۴۷

۲ – ۱۶ دناتوراسیون… ۴۸

۲ – ۱۷ ترکیب اسید آمینه. ۵۵

۲ – ۱۸ لوبیای سویای کامل… ۵۵

۲ – ۱۹ فرآورده‌های پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده. ۵۶

۲ – ۲۰ دستگاه جداسازی… ۵۸

۲ – ۲۱ امولسیفیکاسیون… ۶۷

۲ – ۲۲ جذب چربی… ۶۹

۲ – ۲۳ جذب آب…. ۷۰

۲ – ۲۴ بافت…. ۷۳

۲ – ۲۴ تشکیل خمیر. ۸۰

۲ – ۲۵ تشکیل فیلم یا لایه نازک….. ۸۰

۲ – ۲۶ کنترل رنگ….. ۸۱

۲ – ۲۷ هوادهی… ۸۲

منابع… ۸۳

فرمت :  قابل ویرایش | word | صفحات : ۸۶

*******************************************************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

 برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید