دانلود تحقیق اصول تغذیه سالم
دانلود تحقیق اصول تغذیه سالم نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند.تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب و روان سبب رشد فکری و نمو نیروهای روانی می گردد.تر کیب شیمیائی غذای انسان باید شامل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، مواد معدنی ، ویتامین وآب باشد تا رشد و سلامت یاخته های بدن تامین شود.این مواد با تغییراتی که در لوله گوارش حاصل میکند قابل جذب می شوند و برای تامین احتیاجات حیاتی مورد استفاده یاخته های بدن قرار میگیرند.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه اصول تغذیه سالم در قالب 45 صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
تغذیه ۴
تاریخچه تغذیه ۵
آداب غذا خوردن در اسلام ۷
تغذیه سالم ۸
تاثیر تغذیه بر اخلاق ۱۰
نتیجه ۱۶
عادات اشتباه در تغذیه ۱۸
۱- نخوردن صبحانه ۱۸
۲- غذا خورن پیش از خواب ۱۹
۳- پرخوری ۱۹
۴- گرسنه ماندن ۲۰
۵- انجام کاری دیگر بهمراه غذا خوردن ۲۰
۶- سریع خوردن ۲۱
۷- آب نخوردن به اندازه کافی ۲۱
۸- نخوردن میوه و سبزیجات به مقدار کافی ۲۲
۹- خوردن تنقلات هنگام گرسنگی ۲۲
سوء تغذیه ۲۴
تغذیه سالم – ده فرمان ۲۴
نقش تغذیه در انجام ورزش ها ۲۶
تغذیه بهتر ۲۷
تاریخچه سوپ ۳۱
بدن ما به چه موادی نیاز دارد؟ ۳۳
گروه های اصلی مواد غذایی ۳۸
خلاصه ۴۴
منابع و مآخذ ۴۵
اصول تغذیه سالم
تغذیه
غذا به ماده جامد یا مایعی گفته میشود که بعد از خوردن و هضم شدن ایجاد حرارت و انرژی کرده و موجب ترمیم بافتها ،رشد و نمو و تنظیم اعمال حیاتی می گردد.تمام موجودات زنده برای آنکه بتوانند به زندگی خود ادامه دهند ،احتیاج به غذا دارند.خواه این موجود زنده انسان باشد یا یک حیوان و یا حتی یک موجود بسیار کوچک ذره بینی مانند میکروب و…..از طرفی هر روز تعدادی از سلولهای بدن می میرندو باید سلولهای تازه جای آنها را بگیرند برای این منظور باید سلولها مواد لازم را از غذا بدست آورند.همچنین حفظ گرمای طبیعی بدن -که در موقع سلامت همیشه ثابت است-،مبارزه با میکروب ها و عوامل بیماری زا،رشد روزانه مو و ناخن،کار قلب و دستگاه تنفس ،حرکات بدن،قدرت کار و فعالیت انسان و حتی کارهای فکری هم در گروی دریافت کافی مواد غذائی میباشد.
تاریخچه تغذیه
تا اوایل قرن نوزدهم مفهوم غذاخوردن فقط پرکردن شکم بود و احساس گرسنگی بشر را وادار میکرد تا آنچه را در دسترس خود میدید بدون توجه به کمیت و کیفیت آن مصرف کند.شهرنشینی و تشکیل اجتماعات باعث ایجاد تغییرات زیادی در طرز تغذیه بشر شده است. اولین اجتماعات و شهرها در بینالنهرین، آسیای باختری، مصر و یونان بوجود آمدند. شهرنشینهای اولیه کشاورزی و دامپروری را به خوبی میدانستند و برای تغذیه خود از محصولات متنوع استفاده میکردند.ایران نخستین کشور جهان است که انسان اولیه در آن به کشاورزی و پرورش دام پرداخته است. (دو تن از متخصصین به نامهای آرتور کیت و دکتر ارنست هرتسفیلد در کتابی به نام صنایع ایران ثابت کردهاند که کشاورزی و تمدن از فلات ایران شروع شده است). در حفاریهایی که در بعضی از نقاط ایران نظیر شوشتر، دامغان ، تخت جمشید و تپة سیلک کاشان به عمل آمده نشان می دهد که تاریخ کشاورزی در ایران متجاوز از ۶۰۰۰ هزار سال است .
[irp]
آداب غذا خوردن در اسلام
دین اسلام کاملترین و جامع ترین ادیان الهی است. لذا برای خوردن نیز احکامی دارد که رعایت آنها بر هر فرد مسلمان لازم است. برخی از آنها عبارتند از:به هنگام غذا خوردن «بسم الله» و بعد از غذا «الحمدالله» بگوئید.حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم دستهای خود را قبل از غذا و بعد از آن بشوئید که تنگدستی را برطرف و عمر را دراز می کند.امام صادق علیهالسلام غذا را خنک کن زیرا که در غذای داغ برکت نیست.حضرت محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم…………..