دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش
شناسه محصول: 29905

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

مقدمه

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش به خشک شده برخی ارقام انگور از جمله سلطانی بی دانه (به رنگ روشن) و کورنت ( به رنگ تیره) که در معرض نور خورشید یا با استفاده از خشک کنهای صنعتی تهیه می شود، کشمش گفته میشود. کشمش یک محصول مقاوم بوده که بعد از شراب دومین محصول حاصل از انگور می باشد. تاریخ  تولید کشمش های آفتابی به بیش از ۳۰۰۰ قبل برمیگردد. تصور می رود که کشف کشمش بطور اتفاقی از خشک شدن انگور بر روی شاخه صورت گرفته باشد………

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش در قالب 73 صفحه می‌پردازیم.

ویژگیها

از ویژگیهای خاص کشمش، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده، مواد بسته بندی آن ساده است، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی  دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد. ضمناً تجهیزات لازم برای تهیه کشمش بسیار ساده است. بهتر است قبل از وارد شدن به مبحث روشهای تولید و سورت کشمش، توضیحاتی راجع به ماده اولیه این محصول ارائه شود.

درباره انگور

حبه انگور از سه قسمت پوست، گوشت و هسته تشکیل شده است. پوست در حدود ۷ تا ۱۲ درصد وزن حبه را تشکیل داده و نقش حفاظتی از میوه را بر عهده دارد. در پوست حبه های انگور مواد رنگی مختلفی وجود دارد. رنگ سبز در ارقام مختلف انگور مربوط به میزان سبزینه ای است که درون پوست میوه می باشد، که در مراحل اولیه رشد میوه زیاد بوده ولی با پیشرفت مراحل رشد از میزان آن کاسته می شود. رنگدانه ها اکثرا” درون پوسته حبه انگور قرار دارد و فقط مقدار کمی از آنها درون گوشت انگور بصورت معلق در داخل یاخته ها دیده می شود. میزان مواد رنگی درون حبه ها بر حسب نوع و رقم انگور، شرایط جوی، دوران رشد و میزان محصول متفاوت می باشد. عوامل محیطی مانند نور، دما، رطوبت و مواد غذایی خاک بر میزان رنگدانه ها اثر دارند…..

مراجع

  1. ” شهین زمردی”؛ نگهداری، فرآوری و کنترل کیفیت انگور؛ ؛ وزارت جهاد کشاورزی؛ ۱۳۸۴
  2. ” امیر نصیری”؛ بررسی و تعیین پارامترهای مهم طراحی در خشک کردن انگور؛ پروژه کارشناسی ارشد؛ دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ ۱۳۷۹
  3. وزارت بازرگانی؛ سالنامه آمار بازرگانی خارجی؛ واردات و صادرات سالهای ۱۳۸۳-۱۳۷۹
  4. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استانداردهای ملی.
  5. وزارت صنایع؛ اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در دست احداث؛ ۱۳۸۵
  6. وزارن نیرو؛ معاونت انرژی؛ ترازنانه انرژی سال ۱۳۸۴

اطلاعات محصول

شامل 73 صفحه
تعداد پارت 1
اندازه 100kb
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ طرح توجیهی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
6,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
73 صفحه
1
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش
5 از 1 رای
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط