شناسه پست: 470
بازدید: 367

عنوان………………………………………………………………………………صفحه
معرفی محصول………………………………………………………………………….. 6
-1 نام و کد محصول…………………………………………………………………… 12 -1
-1-2 شماره تعرفه گمرکی……………………………………………………………….. 12
-1-3 شرایط واردات………………………………………………………………………… 12
-1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی…………………………………………………… 13
-1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت…………………………….. 13
-1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد………………………………………………….. 14
-1-7 بررسی کالاهای جایگزین ………………………………………………………… 14
-1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز…………………………………….. 14
-1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده……………………………. 15
-1 شرایط صادرات……………………………………………………………………. 15 -10
-2 وضعیت عرضه و تقاضا ………………………………………………………………… 16
-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید …………………………………. 16
-2-2 وضعیت طرح های جدید ………………………………………………………… 17
-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم ………………………. 28
-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم ……………………………………. 23
-2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم……………………… 24
-2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم…… 29
-3 بررسی اجمالی تکنولوژی……………………………………………………………. 30
-4 نقاط قوت و ضعف تکنولوژی……………………………………………………….. 31
-7 محل های پیشنهادی اجرای طرح ……………………………………………….. 31
-10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی………………………………………. 32
-6 تجزیه و تحلیل و جمع بندی………………………………………………………… 32
بخش مالی طرح………………………………………………………………………………… 33

تعریف آب میوه
آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت
پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست.
هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص
هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند .کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها
اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می
کنند .این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما
آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند .اغلب افراد
سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز
بدنشان در طول روز تامین شود .معمولاً از میوه های آناناس، انبه، پرتقال، سیب، آلبالو، گیلاس، انگور،
زرد آلو ،هلو و انار آب میوه تهیه می کنند .

-1 معرفی محصول
آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که
اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک
محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره
تشکیل می شود .فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و
بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره را به
راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می
کنند.
معرفی میوه های جنگلی :
: Medlar • ازگیل
Mespilus germanica جنس ازگیل دوگونه دارد که اولی همان ازگیل معمولی با نام علمی
است. این گونه بومی جنوب غربی آسیا و احتمالا جنوب شرق اروپا است اما منشاء آن را ایران می
اخیرا به سال ١٩٠٠ در آمریکای شمالی کشف شده است . ، M.canescens دانند. گونه دیگر
قطر میوه در گونه های وحشی به 2.5 سانتی متر و در ارقام پرورشی به ۵.5 سانتی متر یا بیشتر
هم می رسد. گیاه ازگیل به شکل درخت پاکوتاه یا بوته های بلند است و متعلق به خانواده رزها
است. بلندی درختچه های ازگیل به ٨ متر هم می رسد. برگ های پهنی به رنگ سبز تیره، بیضی
شکل به طول ۶ تا ١۵ سانتی متر و به پهنای ٣ تا ۴ سانتی متر دارد. برگ ها پیش از خزان شدن
به رنگ قرمز درمی آیند. گل های سفید پنج گلبرگی آن در بهار شکوفه می دهند. گل های ازگیل
هرمافرودیت هستند یعنی هم دارای اندام های نر و هم اندام های تولید مثلی ماده اند و توسط
یا همان میوه ای (medlar ) زنبورها گرده افشانی می شوند. گیاه ازگیل خودبارور است .ازگیل
که به گیلکی کونوس ( کنوس ) می نامیم ، درختچه ای است خاردار و بومی ایران که در همهٔ
7
جنگل های شمال ایران و در همهٔ بلندی های دامنه جنوبی البرز و مناطق استپی میروید.
ازگیل از حدود سه هزار سال پیش در جنوب دریای خزر در مناطق گیلان و مازندران در ایران
کاشت می شد و 700 سال پیش از میلاد به یونان و در 200 پ.م به روم رسید. کاشت این میوه از
طریق رومیها در بقیه اروپا گسترش یافت.میوه ازگیل بسیار سخت و اسیدی است و به همین خاطر
تا خوب رسیده نشود قابل خوردن نیست. برای جلوگیری از پوسیده شدن آن بر روی درخت،
معمولا میوه ها را زودتر برداشت می کنند و در محل مناسبی انبار می سازند تا برسد .
گوشت ازگیل پس از رسیدن از سفید به قهوه ای تغییر می یابد و کاملا نرم و شیرین می شود و
مردم به آن خرمای گیلان نیز می گویند.
طبق آخرین تجربه علمى که از ازگیل کرده اند معلوم شده است ازگیل داراى مواد زیر است:
11/ 47 درصد. مواد آزوت دار 30 درصد .مواد چربى : 44 درصد مواد استخراجى : 47 / آب : 10
2 درصد. / 0 درصد. تانن : 5 / 13 درصد. بقایا: 044 / 9 درصد. سلولوز: 20 / درصد. قند: 1