دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس
شناسه پست: 29675
بازدید: 471

دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس

دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد

دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس

فهرست مطالب

فصل اول                                                                                                                                           

جدول نتایج چکیده طرح                         ۲

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول و                         ۳

مقدمه

۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و….                          ۴

۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای             ۵

۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش               ۵

فصل سوم       

بررسی و برآوردهای فنی                                             ۶

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه            ۶

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید             ۶

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد                ۸

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت           ۱۰

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد              ۱۲

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری  همراه با مشخصات فنی منابع تامین و …                     ۱۴

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید        ۱۶

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی          ۱۸

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی               ۱۹

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …         ۲۰

دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی            ۲۳

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد        ۲۳

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد             ۲۴

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری         ۲۶
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی     ۲۸

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید    ۲۸

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار       ۲۹

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …     ۲۹

دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس

فرمت :  قابل ویرایش | WORD | صفحات :۳۱

*************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید