دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس
دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسیس ها و کالباسهایی نیز که از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند که ضمن اینکه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا که مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه کافی بالا میباشد
دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس
فهرست مطالب
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح ۲
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و ۳
مقدمه
۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و…. ۴
۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای ۵
۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش ۵
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی ۶
۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه ۶
۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید ۶
۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد ۸
۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت ۱۰
۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد ۱۲
۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و … ۱۴
۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید ۱۶
۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی ۱۸
۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی ۱۹
۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و … ۲۰
دانلود طرح تولید سوسیس و کالباس
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی ۲۳
۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد ۲۳
۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد ۲۴
۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری ۲۶
۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی ۲۸
۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید ۲۸
۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار ۲۹
۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و … ۲۹
دانلود کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات :۳۱
*************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد