پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر
شناسه پست: 2257
بازدید: 388

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر  عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند. حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

اصول آزمایش:

بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

معرفهای لازم برای آزمایش:

-محلول ۱ درصد نیترات نقره

طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و ۳ تا ۵ میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر

فهرست مطالب

تعریف
۱- جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس
معرفهای لازم برای آزمایش
دقت آزمایش
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
۲- جستجوی فرمول
اصول آزمایش
معرفهای لازم
طرز عمل
دقت آزمایش
۳- جستجوی آب اکـسیژنه
معرفهای لازم
دقت آزمایش
۴- جستجوی اسید بوریک
معرفهای لازم
دقت آزمایش
۵-جستجوی اسیدسالیسیلیک(وسالیسیلاتها)
معرفهای لازم
۶- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی
معرفهای لازم برای آزمایش
طرز عمل
نتیجه گیری
۷-جستجوی هیپوکلریت ها
معرفهای لازم برای آزمایش
طرزعمل

فرمت :  قابل ویرایش | ppt | صفحات : ۳۷

*************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید