پاورپینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
شناسه پست: 1777
بازدید: 445

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر دسته اول_ روشهای حجمی

در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

دسته دوم_ روشهای وزنی

در این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و   Adem-Meillere

دسته سوم_ روشهای طیفی

در این روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده میشود. مهمترین و متداولترین این روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II میباشد که برای تعیین نسبت درصد چربی شیر کامل, شیر پس چرخ و خامه بکار میرود.

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

فهرست مطالب
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
۱- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
۱-چربی سنج
۲-سانتریفوژ
۳-وسائل اندازه گیری
۴- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
۲- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها

فرمت :  قابل ویرایش | ppt| صفحات : ۴۳

*************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید