فهرست مطالب
کربوهیدراتها
ساختار
دستهبندی کربوهیدراتها
دوقندیها
پلیساکاریدها
سوختوساز کربوهیدراتها
کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن
منابع غذایی قندی و نشاستهای
انرژیزایی کربوهیدراتها
پروتئین
یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها
متابولیسم اسیدهای آمینه
مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار
منابع غذایی پروتئین ها
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار
ماهیها
تخم مرغ
فراوردهاي لبني
دسرهاي داراي شير وبستني
جایگزینی مواد غذایی پروتئینی
واکسها
کلسیم
اطلاعات ویتامین ها
A ويتامين
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
تداخل داروئی
ويتامين C
عملكرد
علائم و نشانه های کمبود
منابع غذائی
افراد با نیاز های خاص
تداخل داروئي
آب
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
اشكال متغير
اهميت آب در زندگي
آب در زندگي روزانه
مصرف آشكار و نهان آب
منبع كمياب
آب آشاميدني
آب فرهنگ و مذهب
شناخت محيط رشد آب