پروژه خط تولیدکارخانه ماکارونی
پروژه خط تولیدکارخانه ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصري پر اهميت در تامين غذاي روزانه مردم دنيا از جايگاه ويژه اي برخوردار است .با توجه به اين مهم گروهي از پيشگامان آرد سازي کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترين و پيشرفته ترين ماشين الات و فن اوري شرکت بولر سوئيس اقدام به توليد ماکاروني مطابق با استانداردهاي بين المللي نمايند که پس از طي مراحل و مسير هاي مختلف به اين مهم که همانا تاسيس کارخانهاي منحصر به فرد در سطح خاور ميانه به منزله توليد انواع ماکاروني به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند .
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه خط تولیدکارخانه ماکارونی در قالب 38صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب :
مقدمه
آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
شمای کلی مراحل تولید آرد
آزمونهای مربوط به بسته بندی
دستور العمل کنترل کیفی سلوفن
اطلاعات درج شده بر روی فیلم
کنترل کیفی کارتن
ازمونهای میکروبی
دستور العمل شمارش کلی میکروبی
شمارش کپکها به روش کشت
تست تائید باسیلوس سرئوس
شناسایی میکرو ارگانیسم های بیمار زای آب ورودی
دستور العمل اندازه گیری میکروبیسطوح و هوا
مراحل انجام کار
شرح ازمونهای کنترل کیفی
شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون
نمونه برداری
تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن
نمونه برداری از گلوتن
نمونه برداری از آرد
نمونه برداری از محصول در حین فرایند
نمونه برداری محصول نهایی
نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب
شرح دستگاههای مورد استفاده در آزمایشگاه
شرح دستگاه رطوبت سنج
شرح دستگاه رنگ سنج
شرح دستگاه پروتئین سنج
دستگاه اتو کلاو
دستگاه الک
دستگاه آسیاب
دستگاه گلوترک
بررس خط تولید
مواد خشک اولیه
میکس کردن مواد خشک
ترکیب مواد خشک با آب و بتا کاروتن
مراحل خشک کردن و خشک کن ها
مراحل خشک کردن در خط بلند
بسته بندی
[irp]
مقدمه
اين ماشين الات پيشرفته توليد ماکاروني همتراز با ديگر کشورهاي توسعه يافته جهان بوده و اين اولين باري است که يک خط توليد پيوسته ماکاروني در ايران مورد استفاده قرار مي گيرد . که در اين راستا کيفيت محصولات از سوي مرکز تحقسيقات شرکت بولر در سوئيس مورد تائيد قرار گرفته است .محصولات اين شرکت به کشورهايي مانند کشورهاي خليج فارس ، سومالي ، اندلس ، کانادا و … صادر مي شود
فصل اول
آشنايي با فعاليت هاي شرکت توليدي تک ماکارون
محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهاي غذايي فراوان و مغذي مانند هيدرو کربنها پروتئين مواد معدني و ويتامين هاي مختلف به جهت بهره بدن از سيستم پيشرفته بدون نياز به دسترسي کارگران و دخالت در توليد بهترين شرايط توليد ماکاروني را هم جهت با ديگر کشورهاي جهان فراهم مي آورد . توليد اسپاگتي د اين واحد به صورت اکسترودر انجام ميشود که در ظرف مدت 20 ثانيه مخلوط خمير آماده ، تحويل پرس و شکل گيري در قالب مورد نظر خواهد بود به دليل استفاده از اين سيستم بي نظير از رشد انواع باکتري ها و قارچها در مرحله خميري جلوگيري به عمل آمده که اين امر بر اساس استانداردهاي تغذيه اي جهاني بسيار با اهميت است .