شناسه پست: 6637
بازدید: 413

خط تولید کارخانه کنسرو سازی سیرنگ

فهرست مطالب
معرفی کارخانه
مساحت وابعاد هر قسمت ازکارخانه
بازار فروش محصول کارخانه
مواد اولیه کارخانه
برای تولیدات کارخانه بیشتر از قوطی های فنری استفاده می شود به دلایل زیر
میزان تولید و عولمل مؤثر بر آن
سفارش دهنده
فصل
نوع محصول
معرفی دستگاههای کارخانه
دیگ بخار
دیگ روغن
اتوکلاوها
Blancher بلانچر
هدف از Blancher
دستگاه پر کن Filler
دستگار اگزاستیک
دستگاه سس ریز
دستگاه سیمر Siemear(درب بند)
اساس کار
دستگاه بوجاری
دستگاه غلاف گیری
دستگاه تاریخ زن
دستگاه قوطی شور
خط تولید لوبیا چیتی
نحوة تهیه سُس
تهیه لوبیا چیتی
نحوه تشخیص لوبیای آبگیری شده
پر کن سُس
ایجاد head space
دستگاه سُس ریز
مرحلة اگزستیک
مرحله سرد کردن
مرحلة اتکیت زنی
خط تولید قورمه سبزی
لوبیا قرمز
لیمو خشک
مواد افزودنی
طرز تهیه قورمه سبزی
مرحله پر کردن
خط تولید خورشت کرفس
خط تولید فسنجون
روش تهیه
نحوه تهیه فسنجون
سویا
نحوة تهیه سس
نحوة تهیة مایه ماکارونی
خطوط تولید بادمجان
بادمجان تکه ای (قطعه ای)
سس بادمجان
نحوة تهیه سُس
بادمجان خاویاری
سس بادمجان سرخ شده
درصدیری مواد
نحوة انجام آزمایش
روش موهر
آزمایشات مربوط به کارخانه
آزمایش درصد وزن آبکش
روش آزمون
مشکلات کارخانه
محاسبه بریکس رب
آزمودن اسیدتیه
روش آزمون
آزمون شن و خاک
روشن آزمون
آزمایشات میکروبی
مصرف کنسرو