گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران
گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران عوامل هزینه های تولیدی که در یک مؤسسه تولیدی انجام می شوند و در نهایت قیمت تمام شده عملیات تولیدی یا مراحل تکمیل مصول را تشکیل می دهند به شرح ذیل می باشند :
الف ) هزینه های مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که مستقیماً ودر امر تولید محصولات دخالت دارند و شامل موارد زیر می شوند:
· مواد مستقیم تولیدی : این مواد شامل آن دسته از موادی می گردد که مستقیماً در تولید محصول به کار برده می شوند و به آسانی می توان قیمت آنها را در ارتباط با واحد محصول تولیدی با یک مرحله عمل اندازه گیری نمود.
· کار مستقیم تولیدی : کار مستقیم شامل کلیه هزینه های پرسنلی افرادی است که مستقیماًدرتولیدمحصول دخیل بوده ومستقیماً باماشین آلات ومواد تولید کنندهِ محصول در مراحل مختلف تولید کار کرده و محصول نهایی را تولید می نماید.
· سایرهزینه های مستقیم تولیدی : این گونه هزینه ها که گاهی اصطلاح سربار مستقیم نیز به آنها اطلاق می شود ، شامل هر گونه هزینه تولیدی به غیراز مواد و کار مستقیم می گردد و بتوان به آسانی با واحد محصول مرتبط نمود.
ب) هزینه های غیر مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که ارتباط مستقیم با تولید محصولات نداشته بلکه بطور غیر مستقیم تولید محصولات را تسهیل می نماید و شامل موارد زیر می شود:
· مواد غیر مستقیم تولیدی : شامل هزینه هرگونه موادی است که مستقیماً درتولید محصول وارد نشده ویا اگر مستقیماً در آن بکار رفته باشد محاسبه بهای آن مشکل و یا جزئی باشد.
· کار غیر مستقیم تولیدی : شامل کلیه هزینه های پرسنلی افرادی است که مستقیماً با ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه تولید کننده محصول کار نمی کنند بلکه خدمات آنها عملیات تولیدی را تسهیل می کند.
· سایر هزینه های غیر مستقیم تولیدی : شامل کلیه هزینه هایی که تحت سر فصل های اخیر قرار نگیرد و نتوانند آنرا بطور مستقیم با محصول تولیدی مرتبط کنند.
گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران
فهرست مطالب
فصل اول
تاریخچه شرکت ۱
پروار بندی ۲
کشتارگاه ۲
بسته بندی ۳
تبدیل مازاد ۳
ذهتابی ۴
سالامبور سازی ۴
کارخانه خوراک دام ۵
فصل دوم
آشنائی کلی با شرکت ۷
فعالیت های اصلی کارخانه ۱۰
آشنائی با مراکز هزینه ۱۲
قرنطینه ۱۳
دامپروری ۱۳
کشتارگاه ۱۴
بسته بندی ۱۴
واحدهای جانبی ۱۵
تأسیسات ۱۵
تعمیر و نگهداری ۱۵
مدیران ۱۶
سایر خدمات ۱۶
خدمات عمومی ۱۶
کارخانه خوراک دام ۱۷
فصل سوم
آشنائی با ثبت های حسابداری ۲۵
فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات : ۳۰
*************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد