شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران
شناسه پست: 3019
بازدید: 358

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران 

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران  عوامل هزینه های تولیدی که در یک مؤسسه تولیدی انجام می شوند و در نهایت قیمت تمام شده عملیات تولیدی یا مراحل تکمیل مصول را تشکیل می دهند به شرح ذیل می باشند :

الف )  هزینه های مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که مستقیماً ودر امر تولید محصولات دخالت دارند و شامل موارد زیر می شوند:

·     مواد مستقیم تولیدی : این مواد شامل آن دسته از موادی می گردد که مستقیماً در تولید محصول به کار برده می شوند و به آسانی می توان قیمت آنها را در ارتباط با واحد محصول تولیدی با یک مرحله عمل اندازه گیری نمود.

·    کار مستقیم تولیدی : کار مستقیم شامل کلیه هزینه های پرسنلی افرادی است که مستقیماًدرتولیدمحصول دخیل بوده ومستقیماً باماشین آلات ومواد تولید کنندهِ محصول در مراحل مختلف تولید کار کرده و محصول نهایی را تولید می نماید.

·    سایرهزینه های مستقیم تولیدی : این گونه هزینه ها که گاهی اصطلاح سربار مستقیم نیز به آنها اطلاق می شود ، شامل هر گونه هزینه تولیدی به غیراز مواد و کار مستقیم می گردد و بتوان به آسانی با واحد محصول مرتبط نمود.

ب‌)   هزینه های غیر مستقیم : شامل انواع هزینه هایی است که ارتباط مستقیم با تولید محصولات نداشته بلکه بطور غیر مستقیم تولید محصولات را تسهیل       می نماید و شامل موارد زیر می شود:

·    مواد غیر مستقیم تولیدی : شامل هزینه هرگونه موادی است که مستقیماً درتولید محصول وارد نشده ویا اگر مستقیماً در آن بکار رفته باشد محاسبه بهای آن مشکل و یا جزئی باشد.

·    کار غیر مستقیم تولیدی : شامل کلیه هزینه های پرسنلی افرادی است که مستقیماً با ماشین آلات خط تولید و مواد اولیه تولید کننده محصول کار نمی کنند بلکه خدمات آنها عملیات تولیدی را تسهیل می کند.

·    سایر هزینه های غیر مستقیم تولیدی : شامل کلیه هزینه هایی که تحت سر فصل های اخیر قرار نگیرد و نتوانند آنرا بطور مستقیم با محصول تولیدی      مرتبط کنند.

گزارش کارآموزی شرکت تولید و بسته بندی گوشت زیاران 

فهرست مطالب

فصل اول

تاریخچه شرکت                                                                                     ۱

پروار بندی                                                                                            ۲

کشتارگاه                                                                                              ۲

بسته بندی                                                                                            ۳

تبدیل مازاد                                                                                           ۳

ذهتابی                                                                                                 ۴

سالامبور سازی                                                                                      ۴

کارخانه خوراک دام                                                                                 ۵

فصل دوم

آشنائی کلی با شرکت                                                                               ۷

فعالیت های اصلی کارخانه                                                                         ۱۰

آشنائی با مراکز هزینه                                                                              ۱۲

قرنطینه                                                                                                ۱۳

دامپروری                                                                                              ۱۳

کشتارگاه                                                                                              ۱۴

بسته بندی                                                                                            ۱۴

واحدهای جانبی                                                                                     ۱۵

تأسیسات                                                                                              ۱۵

تعمیر و نگهداری                                                                                     ۱۵

مدیران                                                                                                 ۱۶

سایر خدمات                                                                                         ۱۶

خدمات عمومی                                                                                      ۱۶

کارخانه خوراک دام                                                                                 ۱۷

فصل سوم

آشنائی با ثبت های حسابداری                                                          ۲۵

فرمت :  قابل ویرایش | WORD | صفحات : ۳۰

*************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید