کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک
شناسه محصول: 1190

کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک

کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک یکی از اهداف اساسی وبسیار مهم سیاست گذاران، ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت ومحیط کار با دانشگاه و دانشجو می باشد که هم در شکوفائی و رشد صنایع مؤثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ  رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل ،آزموده و به مشکلات و نابسامانیهای علمی وعملی محیط کار آشنا شده و سرمایه و وقت خویش را در جهت رفع آنها مصروف نمایند، که برای جامعه ی در حال توسعه ما از ضروریات می باشد .با این مقدمه شاید اهمیت و جایگاه درس دو واحدی کارآموزی برا ی ما روشنتر شده و با نگاهی دیگر به آن بپردازیم .

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه کارآموزی بررسی سیستم بخار در قالب 35صفحه می‌پردازیم.

کارآموزی بررسی سیستم بخار

فهرست مطالب

مقدمه و شرح محل کار آموزی ۱
گزارش کار  ۲
بویلر ۲
تقسیم بندی بویلرها ۳
شرایط آب تغذیه دیگ ۴
موقعیت نصب بویلرها ۵
مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار ۵
ساختمان و بدنه بویلر ۷
وسایل و اتصالات دیگ ۸
وسایل کمکی به کار رفته در بویلرها ۹
تله بخار ۱۳
مشکلات معمول در تله های بخار ۱۳
مشعل ۱۵
چشم الکتریکی (فتوسل) ۱۸
جرقه زن الکتریکی گازی ۱۹
روش کنترل مشعل خودکار ۱۹
سیکل سوخت ۲۰
سیکل هوا و دود ۲۲
مبدل حرارتی ۲۳
انواع مبدل های پوسته و لوله ۲۵
پمپ ها ۲۷
پمپ های سری و موازی ۲۸
عیوبی که ممکن است در سیستم کار به وجود آید ۲۸

درباره

اینجانب نیز در طی مدت حضور خود در محل کارآموزی(کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک) استفاده های علمی و عملی خوبی کسب نموده ،هر چند با توجه به زمان محدود ۲۴۰ ساعته به همه ی ریزه کاریهای محیط کار آموزی پی نبردیم واین کار به  حداقل ۲ تا ۳ سال وقت نیازدارد  ،از اینرو شاید بهتر باشد واحد کارآموزی به دو قسمت تقسیم شده تا این نقیصه جبران گشته و ارتباط با محیط کار حفظ شود .محل کارآموزی ما از لحاظ تاسیسات (چه برودتی و چه حرارتی) بسیار گسترده بوده و می توان گفت درنوع خود بی نظیر می باشد؛ و ما از لطف خدا و زحمات پرسنل این محل توانستیم در دوره کارآموزی مطالب بسیار مفیدی بیاموزیم (ودراینجا جا دارد از زحمات این عزیزان کمال تشکر را داشته باشم) که اینجانب درگزارش کارآموزی خود به بررسی سیستم بخار پرداخته ام .

 

اطلاعات محصول

شامل 35 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 100KB
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ گزارش کارآموزی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
7,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
35 صفحه
1 پارت
کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک
5 از 1 رای
کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

کارآموزی بررسی سیستم بخار در کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط