شناسه پست: 2340
بازدید: 392

فهرست مطالب

تاريخچه نوشابه 1

فصل اول : آب

آب

تصفيه آب

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره يا بنيان نوشابه

افزودنيهاي مجاز در نوشابه

شيرين کننده‌ها

تهيه شرب اوليه از شکر جامد

فيلتراسيون شربت اوليه

تهيه شربت غذايي (عصاره)

طعم دهنده‌ها

عصاره نوشابه‌هاي پرتغالي

عصاره نوشابه‌هاي ساده

ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه

فصل سوم : گاز Co2

توليد گاز Co2

برج شستشو

رطوبت گيري يا جدا کننده آب

چيلر

فصل چهارم: بطري شوي

بطري شوي

اندازه‌گيري درصد سود در بطري شور

آينه بان

فلوميکس

کربوکولر

پرکردن بطري

آزمايش نقطه پر شده

دستگاه تشتک زن

پرکن جعبه نوشابه

فصل پنجم : کنترل کيفي

مقدمه کنترل کيفي

آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه

آزمايش بريکس

مقدار بريکس

آزمايش بومه

اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2

اندازه گيري درصد قند

آزمايش اسيديته

تعيين چگالي

آزمايش pH

آزمايشات ميکروبي و شيميايي

آزمايشات ميکروبي

تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي

ساخت محيط کشت

انواع محيط کشت

روش انجام آزمايش ميکروبي

نتايج آزمايشات انجام شده

آزمايشات هفتگي