شناسه پست: 1027
بازدید: 410

فهرست

تاریخچه محل کارآموزی

تاريخچه نوشابه

فصل اول : آب

آب 2

تصفيه آب

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره يا بنيان نوشابه

افزودنيهاي مجاز در نوشابه

شيرين کننده‌ها

تهيه شرب اوليه از شکر جامد

فيلتراسيون شربت اوليه

تهيه شربت غذايي (عصاره)

طعم دهنده‌ها

عصاره نوشابه‌هاي پرتغالي

عصاره نوشابه‌هاي ساده

ضدعفوني کردن دستگاههاي عصاره خانه

فصل سوم : گاز Co2

توليد گاز Co2

برج شستشو

رطوبت گيري يا جدا کننده آب

چيلر

فصل چهارم: بطري شوي

بطري شوي

اندازه‌گيري درصد سود در بطري شور

آينه بان

فلوميکس

کربوکولر

پرکردن بطري

آزمايش نقطه پر شده

دستگاه تشتک زن

پرکن جعبه نوشابه

فصل پنجم : کنترل کيفي

مقدمه کنترل کيفي

آزمايشات انجام گرفته روي نوشابه

آزمايش بريکس

مقدار بريکس

آزمايش بومه

اندازه گيري فشار، دما و گاز Co2

اندازه گيري درصد قند

آزمايش اسيديته

تعيين چگالي

آزمايش pH

آزمايشات ميکروبي و شيميايي

آزمايشات ميکروبي

تقسيم بنديهاي کارهاي ميکروبي

ساخت محيط کشت

انواع محيط کشت

روش انجام آزمايش ميکروبي

نتايج آزمايشات انجام شده

آزمايشات هفتگي

تاريخچه نوشابه :

تاريخ نوشابه اساساً به زماني بر مي گردد که بشر علاوه بر مصرف آب نوشيدني توانست موادي چون طعم دهنده ها و شيرين کننده ها به اب اضافه کند . اگر چه تاريخ پيدايش آن به درستي روشن نيست ولي تصور مي شود ابتدا در خاور ميانه و به ويژه در نواحي جنوبي ايران روشهايي براي تهيه آن موجود بوده است .

ايراني ها از 2500 سال پيش ، روشهايي براي حرارت دادن نيشکر و تهيه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقيق کردن آن شربتهايي درست مي کردند که بيشتر مصرف درماني داشت .

از اين رو تهيه شربتها و نوشابه ها و تکنيک آن توسعه يافت .