شناسه پست: 2285
بازدید: 423

فهرست مطالب
مقدمه
اصطلاحات و تعاریف
آزمایشات :
1 ) رطوبت :
2) میزان خاکستر :
3) اندازه گیری گلوتن گندم و آرد
4) میزان اسیدیته موجود در آرد :
روش کار :
الف – کنترل و نگهداری گندم
1- کنترل گندم ورودی
2- جدا سازی و تفکیک گندم
3- ذخیره سازی و نگهداری گندم
ب – آماده سازی و بوجاری گندم
جدا کننده مغناطیسی
جداکننده ( سپراتور )
شن گیر
ترییور ( دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )
پوستگیر
کانال هوا ( آسپیراتور )
آسپیراتور ترکیبی
ج – نم زدن و حالت دادن
فرایند نم زدن و حالت دادن
نم زدن
2-1 – نم زن پیاله ای / پیمانه ای
2 -2– نم زن با استوانه مدرج
2 – 3- دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت
د ـ فرایند تهیه آرد
مرحله شکافتن دانه
1-1-مرحله خردکردن
2- الک کردن
3- دستگاه تصفیه کننده
ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد
و – بسته بندی و ذخیره آرد
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه
تأ سیسات – طراحی – تسهیلات
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد
ایمنی انبارها
ایمنی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن
ایمنی کارگران