شناسه پست: 1073
بازدید: 433

فهرست مطالب

فصل اول : مقدمه و كليات

بخش اول : گوشت

بخش دوم : تاريخچه پيدايش صنعت سوسيس و كالباس در ايران و جهان

بخش سوم : سوسيس و كالباس – ويژگي‌ها  و روش‌هاي آزمون

بخش چهارم : تاريخچة تأسيس و بهره برداري كارخانة فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان

بخش پنجم : آئين كار و شرايط بهداشتي توليد در كارگاه‌ها و كارخانه‌هاي فرآورده‌هاي گوشتي

فصل دوم : خط توليد فرآورده‌هاي گوشتي

بخش اول : دستگاه‌ها و تجهيزات مورد نياز

بخش دوم : مواد تشكيل دهنده اصلي فرآورده‌هاي گوشتي

بخش سوم : پروسه توليد

بخش چهارم : مراحل خط توليد كارخانه فرآورده‌هاي گوشتي ميكائيليان

فصل سوم : آزمايشات شيميايي و ميكروبي

بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌هاي آن – روش نمونه برداري

بخش دوم : آزمايش هاي شيميايي

بخش سوم : آزمايش‌هاي ميكروبي

فصل چهارم : نتيجه گيري – انتقادات و پيشنهادات

منابع