دانلود گزارش کاراموزی معماری طراحی داخل رستوران – شرکت عمران عرصه مهر
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:
۱ـ تاریخچه سازمان
۲ـ نمودار سازمانی و تشکیلات
۳ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات
۴ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
نکته: حداقل یک ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.
گزارش کاراموزی معماری طراحی داخل رستوران
فهرست مطالب
چکیده
آشنایی کلی با مکان کارآموزی شامل:
۱ـ تاریخچه سازمان
۲ـ نوع محصولات تولیدی یا خدمات
۳ـ شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی
طراحی رستوران ظاهر ساختمان :(EXTERIOR IMAGE)
شماره روی میز رستوران
تابلو رزرو
میز صندوق
فایل صورتحساب
گریل روم GRILL ROOM
فود کورت FOOD COURT
تریا TERIA
رستورانهای بوفه BUFFET
بخش پنجم
بخشهای حماسی گیلگمش
فصل ششم
فضاهای مهمانپذیری رستورانها
انواع آرایشهای فضای پذیرایی و ابعاد آنها
صندلیهای محل غذاخوری رستوران
صندلیها و میزهای غذاخوری
فصل هفتم
نتیجهگیری
منابع و مآخذ
گزارش کاراموزی معماری طراحی داخل رستوران
فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی دانشجو شامل:
۱ـ موقعیت رشته دانشجو در واحد صنعتی با بررسی جزئیات سازمانی رشته دانشجو در واحد صنعتی
۲ـ بررسی شرح وظایف رشته دانشجو در واحد صنعتی
۳ـ امور جاری در دست اقدام
۴ـ برنامههای آینده
۵ـ تکنیکهایی که توسط رشته موردنظر در واحد صنعتی بکار میرود.
۶ـ سایر مواردی که توسط استاد کارآموزی مشخص میگردد.
نکته: حداقل دو ششم زمان کارآموزی باید به بررسی موارد فوق اختصاص یابد.
فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات : ۸۰
*************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد
برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید