طرح تجاری تولید فرنچ فرایز سیب زمینی
معرفي محصول
طرح تجاری تولید فرنچ فرایز سیب زمینی فرنچ فرايزر يا خلال سيب زميني سوخاري به قطعاتي از سيب زميني که ابعاد 1cm2×1 مقطع عرضي و ٧ـ٦ سانتي متر طول داشته و در روغن داغ سرخ مي گردند اطلاق مي شوند. اين نوع خلال سيب زميني در بريتانيا Chips نام دارد. در حالي که در ايالت متحده آمريکا و بيشتر کشورهاي ديگر به نام French FriedPotatoes مرسوم است . انواع خلال هاي سيب زميني که در سطح صنعتي توليد مي شود.خلال منجمد، اين محصول به سوخاري کردن کامل نياز دارد.خلال منجمد، کمي سوخاري مي شود طرحهای کارآفرینی (براي سوخاريسازي يک مرحله ديگر صورت مي گيرد) خلال سوخاري سرد شده (بعد از اولين مرحله سوخاريسازي)، زمان ماندگاري آن کوتاه است ، قبل از مصرف بايد داخل روغن داغ قرار گيرد.
بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تولید فرنچ فرایز سیب زمینی در قالب 50 صفحه میپردازیم.
فهرست مطالب
معرفی محصول
نام و کد آیسک محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
توضیح موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول
بررسی روند مصرف
بررسی روند صادرات محصول
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
منابع و مآخذ…..
ويژگي ها:
الف ) ويژگي هاي حسي (ارگانولپتيکي )
١ـ رنگ : تکه هاي سيب زميني سرخ شده در روغن خوراکي داراي رنگ طبيعي سيب زميني سرخ شده از زرد کمرنگ تا طلايي است .
٢ـ بو و مزه: تکه هاي سيب زميني سرخ شده در روغن خوراکي بايد داراي بو و مزه طبيعي سيب زميني سرخ شده در روغن خوراکي با افزودني هاي ذکر شده بوده و بدون هرگونه مزه و بوي غيرعادي و ناپسندباشد.