طرح توجیهی تولید نان فانتزی
شناسه محصول: 18086

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

درباره نان های فانتزی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی امروزه نان در تنوع شکلی فراوان تولید و مورد استفاده قرار می‌گیرد که از آن جمله می‌توان به نان لواش، نان سنگک، نان تافتون، نان بربری، نان حجیم، نان جو، نان تیره، نان پتیا، نان ترش، نان برنجی، نان زنجبیلی، نان فانتزی، نان کامل ( سبوس دار)، نان هات داگ، نان غنی شده، نان قهوه ای، نان مشهدی، نان میوه ای و غیره اشاره کرد.هرکدام از این نان‌ها به لحاظ نوع آرد مورد استفاده، میزان مخمرها و همچنین فرایند پخت نسبت به همدیگر متفاوت هستند و در این میان نان‌های صنعتی به لحاظ قابلیت فرایندی تولید انبوه، تکرارپذیری کیفیت مناسب، کمیت و امکان تکنیکی کنترل مطلوب‌تر در شاخص‌های کنترلی خط تولید، مواد اولیه و افزودنی‌های مورد استفاده نسبت به نان‌های سنتی روند رو به رشدی در جهان دارد. 

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه طرح توجیهی تولید نان فانتزی در قالب 64 صفحه می‌پردازیم.

فهرست مطالب

مقدمه
معرفی محصول
ترکیب شیمیایی
نام و کد محصول (آیسیک ۳)
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی )
استاندارد و ویژگی های
ویژگیهای ظاهری
ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی
نحوه بسته بندی
بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
قیمت محصول در ۵ سال گذشته
توضیح موارد مصرف و کاربرد
اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
شرایط صادرات
وضعیت عرضه و تقاضا
شرحی بر وضعیت تولید کنندگان داخلی محصول
بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوشش تقاضا در سالهای آتی
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول و امکان توسعه آن
شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات
صادرات ، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن
شرحی بر صادرات
محدودیتهای دولت جهت صادرات
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات
چگونگی انتقال تکنولوژی
مسائل زیست محیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب
ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی
تعیین ظرفیت اقتصادی
محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز
انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات
سایر نیازمندیها
لیست تجهیزات آزمایشگاهی
تجهیزات حمل و نقل درون و برون کارگاهی
تجهیزات اداری مورد نیاز طرح
فضاها و ساختمانها
فضای مورد نیاز بخش اداری کارخانه
محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی
فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید
فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه
فضای مورد نیاز سرویس بهداشتی
فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه
فضای مورد نیاز انبار محصول
خلاصه وضعیت فضاهای مورد نیاز
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن
مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف
میزان مواد اولیه ( اصلی ، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح
میزان مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید محصولات طرح
میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
چارت سازمانی دوران بهره برداری
بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و …
تأسیسات برق اضطراری
سیستم تصفیه آب
سیستم تصفیه فاضلاب
سوخت مصرفی ( گاز و گازوئیل )
سیستم هوای فشرده
سیستم بخار مصرفی
سیستم گرمایش
سیستم سرمایش
تجهیزات اطفاء حریق
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی  و  پیشنهاد  نهایی  در  مورد  احداث  واحد های جدید………….

طرح توجیهی نان صنعتی | ویژگی‌های نان  

غلات حدود ۵۰ درصد انرژی، ۵۰ درصد پروتئین و بخش اعظم ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز افراد جامعه را تامین می‌کند. گندم به عنوان یکی از غلات مورد مصرف در رژیم غذایی انسان، یک سوم از تولیدات غلات سراسر دنیا را در برمی‌گیرد.پوسته خارجی گندم که تحت عنوان سبوس شناخته شده حدود ۱۵ درصد از وزن دانه را تشکیل می‌دهد و جداسازی سبوس از آرد گندم غالباً موجب کاهش کیفیت غذایی آن می‌شود. نان تهیه شده از آرد کامل، تقریباً دارای تمام ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن است. به واسطه غنی بودن از فیبر، با القای حس سیری از چاقی جلوگیری کرده و داروی شفا بخش یبوست است.

ویژگی های نان مورد نظر برای تولید

در این طرح انواع نان سبوس دار از آرد کامل، با تخمیر کامل تهیه و عرضه می‌گردد. فرآیند تخمیر در تولید محصولات بر پایه غلات کامل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از جمله مزایای آردهای کامل تولید آرد تک مرحله‌ای است. در این فرایند آسیاب گندم بدون سبوس‌گیری انجام می‌شود و دانه گندم به طور کامل آسیاب می‌شود. ریز، یکنواخت و همگن شدن سبوس دانه با سایر اجزاء دانه بهترین بستر را برای فرآیند تخمیر مناسب فراهم می‌کند.فیبرهای غذایی موجود در آرد کامل به عنوان یکی از مهم‌ترین ترکیبات سلامتی بخش در رژیم غذایی انسان مطرح است. فیبر های غذایی اجزایی از سلول‌های گیاهی هستند که در برابر آنزیم‌های دستگاه گوارش انسان مقاومت می‌کنند.

نقش بهبود دهنده ها در فرایند تولید

در فرایند عمل آوری خمیر نان نیازمند بهبوددهنده‌های آرد هستیم. بهبود دهنده‌ها ترکیباتی هستند که با ایجاد انعطاف‌پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت، سبب بهبود کیفی محصول نهایی می‌شوند.بهبود دهنده‌ها به تولیدکنندگان نان‌های صنعتی کمک می‌کنند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر را با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و تأخیر در بیات شدن نان تولید نمایند. در فرایند تولید، نان باید دارای پخت متعادل، کافی و عاری از سوختگی باشد. نان ضمن داشت طعم و بوی خوشایند لازم است دارای ضخامت مطلوب، رنگ مناسب و عاری از صدمه دیدگی فیزیکی باشد. در نهایت باید استاندارهای شیمیایی فیزیکی بهداشت محصول غذایی را داشته باشد.

 مواد اولیه تولید نان صنعتی 

مواد اولیه مورد نیاز تولید نان صنعتی از آرد کامل و یا آرد غنی شده با ویتامین‌ها و مواد مفید معدنی از غلاتی همانند گندم، جو، جو دو سر و چاودار، آب، مایه خمیر یا بهبود دهنده‌ها، مخمر، نمک طعام، شکر و مواد شیرین کننده، شیر خشک، روغن، مخمر مواد کمک پخت و افزودنی‌ها و تخم‌مرغ می‌باشد .

موارد کاربرد نان صنعتی

نان و محصولات آردبر مهم‌ترین منبع غذایی در تغذیه مردم ایران و تأمین کننده قسمت عمده کالری، پروتئین و ویتامین‌های گروه B بوده و از نظر مواد معدنی نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است. به طور کلی، نان یکی از اقلام پایه و اساسی در رژیم غذایی مردم است. مصرف سرانه نان در کشور 120 کیلوگرم گزارش شده است. در حالی که میانگین مصرف سرانه نان در کشورهای اتحادیه اروپا 68 کیلوگرم است که در مقایسه با کشور ما تفاوت چشمگیری دیده می‌شود.البته بخش زیادی از نان‌های سنتی در کشور ما ضایع می‌شود. در چند سال اخیر مصرف نان به دلائل متعدد از جمله بالا رفتن هزینه سایر مواد غذایی افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است. بدیهی است جهت رفع نیازهای اساسی تغذیه‌ای مردم به ویژه اقشار کم درآمد باید از روش‌های بهینه تولید و عرضه استفاده گردد.

دانش فنی و روش تولید نان

تولید با استفاده از ماشین آلات صنعتی شامل خط تولید آرد کامل، فرگردان، میکسر، دستگاه‌های برش، دستگاه بسته‌بندی، دستگاه بخار، خمیرگیر، رول کن در یک فرآیند مشخص امکان تولید انواع مختلف نان حجیم، نیمه حجیم و مسطح را میسر می‌کند. درتولید نان به روش صنعتی کیفیت محصول بالاتر و هزینه‌های تولید و قیمت تمام شده و نان تولیدی پایین‌تر می‌آید. با توجه به حساسیت موضوع نان به عنوان یک کالای استراتژیک، کلیه استانداردهای فرآیندی و بهداشتی باید در تولید مد نظر قرار گیرد.

تولید و آماده سازی آرد

اولین مرحله خط تولید نان‌های صنعتی تولید آرد یک مرحله‌ای کامل و آماده‌سازی آرد می‌باشد. در آماده‌سازی آرد الک کردن و اختلاط آرد به همراه رساندن درجه حرارت آن به حد مطلوب انجام می شود. در طی این فرایند ضمن جداسازی ناخالصی‌های احتمالی و کاهش رطوبت آرد، ذرات آرد به هم چسبیده نیز جدا شده و امکان کپک زدگی هم کاهش می‌باید.به همین منظور از دستگاه الک مجهز به ویبراتور که مشتمل بر چند الک روی هم استفاده می‌شود. با توجه به فرمول اختلاط آردهای مختلف به منظور ایجاد یکنواختی و بهبود کیفیت آرد مورد نیاز تهیه نان در هر مرحله از ورودی سیلوهای جداگانه به همراه مواد بهبوددهنده با رعایت نسبت اختلاط توسط فیدرهای کنترل شده وارد خط تولید خمیر نان می‌شود. جهت دستیابی به خمیری مناسب لازم است حرارت آرد کامل و آب مورد نیاز رگوله و تنظیم شود.

آماده سازی و مخلوط کردن خمیر

روش مخلوط مواد اولیه جهت تهیه خمیر، به نوع نان و مشخصات مورد نیاز محصول بستگی دارد. ظرفیت و نوع مخلوط کن باید براساس بالانس خط تولید و نوع نان تولیدی در نظر گرفته شود. در فرایند اختلاط سریع پچ آماده شده با آب، ذرات و اجزاء آرد همگن، یکنواخت، حل و متورم می‌شوند.

پوک کردن خمیر

عوامل داخلی موجود درخمیر نان سبب تولید گاز می‌شود، این گاز به صورت حباب‌های ریز در کل حجم خمیرنان پخش شده و سبب پف دار شدن نان تولید می‌شود. عمل ورز دادن خمیر را پوک کردن خمیر می‌گویند.

چانه گیری و پخت

بعد از آماده شدن خمیر در بخش اختلاط به منظور دستیابی به نان مورد نظر ضمن انجام فرایندهای مغز دار کردن در صورت لزوم با توزین و تقسیم خمیر آماده شده نهایی به شکل چانه‌های مورد نظر خمیر آماده شده برای بریدن و توزین به دستگاه چانه‌گیر اتوماتیک وارد می‌شود. در این مرحله پس از آماده سازی رویه چانه‌های مسطح یا فرم داده شده به صورت آماده به فرایند پخت وارد و پس از اتمام فرایند پخت نان در فرهای ویژه یا تونل پخت در دما و شرایط ترمودینامیکی مناسب (بسته به نوع نان) وارد فرایند سرد و بسته بندی می‌شود.

سرد کردن و بسته بندی

محصول پس از خنک کاری به منظور حفظ بهداشت و کیفیت کالا از نظر مصرف کننده مطابق استاندارهای نگهداری محصول شامل دما، رطوبت و نوع مواد بسته‌بندی سلولزی، پلیمری یا فلزی همانند کاغذ، مقوا، سلفون و آلومینیوم بسته‌بندی می‌شوند.

اطلاعات محصول

شامل 64 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 100KB
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ طرحهای کارآفرینی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
8,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
64 صفحه
1 پارت
طرح توجیهی تولید نان فانتزی
5 از 1 رای
طرح توجیهی تولید نان فانتزی

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط