1 – چگونگی کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص
2 – خواص ماهي و ميگو و اثرات امگا 3 – 59 ص
3 – مشخصات اجرايي تجهيزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص
4 – DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص
5 – احساس درد و گرسنگی 17 ص
6 – احساس گرسنگی 20 ص
7 – ارزيابي اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي 23 ص
8 – اسانسگیری
9 – استانداردهاي غذايي 87 ص
10 – افزودنیهای غذایی 46 ص
11 – بسته بندی 105 ص
12 – بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص
13 – پاستوریزاسیون 21 ص
14 – تاريخچه ماكاروني 11 ص
15 – تغذیه 14 ص
16 – تغذیه 68 ص
17 – تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص
18 – تغذیه وگوارش 24 ص
19 – تكنولوژي توليد ماست كم چرب 44 ص
20 – تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص
21 – توليد شير 44 ص
22 – چاي و قهوه 30 ص
23 – خاويار 58 ص
24 – خواص معجزه آسای سیب 47 ص
25 – دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص
26 – دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري 93 ص
27 – رفراكتومتر، پلامترو ساكاريمتر 50 ص
28 – زیره سبز 52 ص
29 – فاسد شدن مواد غذايي 10 ص
30 – فرآیند تولید سوسیس 9 ص
31 – قارچ 38 ص
32 – كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي 23 ص
33 – کارشناسی تغذیه 13 ص
34 – کربوهیدرات 19 ص
35 – کنجد 31 ص
36 – میگو 113 ص
37 – زعفران 58
38 – قارچ و انواع آن 13
39 – پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 – افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس 20
41 – طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار 112
42 – پروتئین ها و انواع ساختارهای آن 83
43 – بهداشت علوم تغذيه در قرآن 92
44 – درجه بندي شير و پاستوريزه كردن آن 22
45 – فرآيند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهيه مواد غذائي 14
46 – شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن (صنايع غذايي) 28
47 – كاكائو از ديروز تا امروز 11
48 – گوشت (سوسيس و كالباس) 128
49 – پاورپوینت HACCP در توليد بستنی 27
50 – پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163
51 – پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37
52 – پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداش 46
53 – ت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
54 – پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42
55 – پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43
56 – پاورپوینت سموم مواد غذایی 21
57 – پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22
58 – پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54
59 – پاورپوینت کربوهیدرات ها 45
60 – پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53
61 – پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14
62 – پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word 27
63 – ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي) 31
64 – نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 – نقش مواد معدنی بدن 16
66 – نقش کلسیم در بدن 16
67 – میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25
68 – موانع صادرات مركبات 64
69 – مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن 10
70 – مهندسی صنایع 14
71 – مسمومیت غذایی 18
72 – ماكروويو 13
73 – كنترل سرمايي مركبات 35
74 – کلسیم 19
75 – کاستارد پخته 16
76 – قارچ های زنگ 21
77 – فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون 27
78 – غذا 81
79 – صنایع مواد غذایی 16
80 – شیر 105
81 – شير 38
82 – شكلگيري و تكامل مهندسي صنايع و تغيير آن 46
83 – روغن زيتون 66
84 – روش های تهیه کمپوست 16
85 – رشد نوزاد 16
86 – رژيم غذايي در نوجوانان 44
87 – رژيم غذايي در نوجوانان 28
88 – راهنمای تغذیه و رژیم درمانی 43
89 – ديگ هاي سنگي و سازندگان آن 40
90 – دپارتمان ميوه كاري علمي 7
91 – خواص و فوايد مواد غذايی 13
92 – خشك كردن قارچ خوراكي 17
93 – چای 34
94 – مجوز فعاليت کارخانه هاي فرآورده هاي غذايي 17
95 – تهیه استارتر و مایه پنیر 17
96 – تغذیه کودکان 34
97 – تغذيه و بهداشت 42
98 – تغذيه نوزادان 20
99 – تغذيه سالمندان 39
100 – تبريد مواد غذايي 17
101 – تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 37
102 – پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی 41
103 – پروتئين ها 18
104 – بسته بندی – پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی 70
105 – بسته بندی 40
106 – بررسی خصوصیات فیزیکی دانهی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان 11
107 – بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11
108 – بررسي تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد 30
109 – انواع ويتامينها 16
110 – انواع نان 19
111 – استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا 19
112 – استانداردهاي غذايي 53
113 – نوشابه 28
114 – نگهداری میوه ها و سبزیها 19
115 – نگهداری انگور در سرد خانه 24
116 – نگهداری اسفناج در سردخانه 6
117 – نگاهي به ارزش تغذيه 11
118 – نگاهداري هويج در سردخانه 6
119 – نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5
120 – نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31
121 – نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10
122 – نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده) 10
123 – نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها 6
124 – نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40
125 – میوه ها – خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار 13
126 – مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34
127 – مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
128 – معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11
129 – مضرات مصرف نمك 8
130 – مسمومیت غذایی 18
131 – ماست 5
132 – کمبود آهن 31
133 – کم خونی فقر آهن 16
134 – فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی 9
135 – فرایند انجماد مواد غذایی 10
136 – فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10
137 – غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني 43
138 – صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی 6
139 – سويا 14
140 – سوء تغذیه 20
141 – روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير 10
142 – روش اندازهگيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني 6
143 – رنگ ها 14
144 – خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16
145 – خشک کردن 26
146 – تغذیه 14
147 – تعريف عیار پروتئين 11
148 – تصمیم درباره بسته بندی 4
149 – پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6
150 – بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 – بسته بندی 82
152 – بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت 17
153 – انواع شیرین کننده های رژیمی 7
154 – اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10
155 – امنيت غذا و تغذيه 72
156 – الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70
157 – استاندارد و کیفیت 12
158 – استاندارد ميوه ها و سبزيها – از برداشت تا نگهداری 10
159 – استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13
160 – اثر آنتی اكسیدان های عسل 4
161 – آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه 15
162 – آيين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه 24
163 – آنتي اكسيدانها 17
164 – آشپزی نظری و عملی 34
165 – آشپزی 30
166 – آب معدني طبيعي 13
167 – آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي 18
168 – آئيآئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه 25
169 – ماکارونی رشته به رشته
170 – ماشین آلات صنایع غذایی
171 – روغنهای خوراکی 18
172 – تولید بستنی (haccp)
173 – تغذیه کودک و معلول
174 – بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی
175 – بسته بندی – کامل
176 – اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
177 – اثر سرما بر مواد غذایی
178 – Haccp چیست ؟
179 – هزینه یابی کیفیت ص 11
180 – نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری 23
181 – معرفی رشته مهندسی صنایع 10
182 – CPI بهبود مستمر فرآیند 14
183 – طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33
184 – الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی 20
185 – نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40
186 – مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
187 – مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18
188 – مراحل تهیه قند از چغندر قند 25
189 – ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30
190 – کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22
191 – طرح تولید گوشت مرغ 10
192 – سيلو 35
193 – سموم مواد غذایی 15
194 – خیار 16
195 – تولید کمپوست 8
196 – تغذیه و افسردگی 10
197 – تغذیه کاربردی 5
198 – بهداشت تغذیه 22
199 – ماشینهای فراوری گوشت 24
200 – گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن 19
201 – اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
202 – آزمایشات مواد غذایی
203 – استاندارهای غذایی مواد غذایی 43
204 – تولید و تهیه ماست 10
205 – شیرین کننده های مصنوعی 22
206 – فناوری نوین خشک کردن 55
207 – لبنیات – کامل
208 – آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36
209 – اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي 7
210 – اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي 8
211 – استانداردهاي غذايي 8
212 – اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5
213 – بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
214 – بسته بندي و نقش آن در بازاريابي و فروش 4
215 – دوغ 11
216 – روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات 8
217 – تاريخچه بسته بندي در جهان کامل
218 – CPI بهبود مستمرفرآيند 14
219 – آنزیم 23
220 – اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی 11
221 – ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه 10
222 – ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7
223 – استاندارد و کیفیت 11
224 – استانداردهاي غذايي 7
225 – اصول پایه در طراحی بسته بندی 57
226 – الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 – اوره براي مصارف صنعتي 3
228 – بامیه 10
229 – بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
230 – پاستوریزه سازی 8
231 – پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) 18
232 – پروتئین 17
233 – توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها 34
234 – تولید سرکه از سیب 17
235 – تولیدگلاب 90
236 – روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19
237 – زیتون 22
238 – سرکه 17
239 – سطح پتاسيم 13
240 – سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15
241 – شیر 33
242 – شيوه (استراتژي) در شير اِن زِد 9
243 – صنایع خراسان 12
244 – فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8
245 – مقدمه ای بر بسته بندی 15
246 – مواد معدنی 20
247 – نحوه عملكرد آنتیاكسیدانها 6
248 – نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن 6