مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی
شناسه محصول: 26882

مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی بصورت گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی در قالب 72 صفحه می‌پردازیم.

تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

فهرست مطالب

بخش اول : آب و خواص آن

۱-۱- موجودیت آب۱

۱-۲- منابع آب۱

۱-۲-۱- آبهای سطحی۲

۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی۲

۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی۲

۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب۲

۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب۳

۱-۴- سختی آب۳

بخش دوم: آب در صنایع غذایی۴

۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی ۴

۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ۴

۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ۵

۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ۶

۲-۴-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ۶

۲-۴-۱-  استفاده مجدد آب ۶

۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ۶

۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ۷

۲-۵-۱- آب خنک سازی ۸

۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ۸

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ۱۰

۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی ۱۰

۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر ۱۱

۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو …….۱۲

۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی ۱۲

۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی ۱۲

۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ۱۳

۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ۱۴

۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۱۵

۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ۱۵

۳-۲-۱-۱- مواد معلق ۱۶

۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول ۱۶

۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول ۱۶

۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ۱۶

۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ۱۷

۳-۲-۱-۶- رنگ ۱۷

۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی ۱۷

۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها ۱۷

۳-۲-۱-۹- مواد شناور ۱۸

۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ۱۸

۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری ۱۸

۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ۱۹

۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی ۲۰

۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ۲۰

۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده… ۲۰

۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع ۲۱

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۲۲

۴-۱- تصفیه فیزیکی ۲۳

۴-۱-۱- آشغالگیری ۲۳

۴-۱-۲- دانه گیری ۲۳

۴-۱-۴- شناورسازی ۲۴

۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ۲۴

۴-۲- تصفیه شیمیایی ۲۶

۲۶٫ ph4-2-1- تنظیم

۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ۲۶

۴-۲-۳- گند زدایی ۲۶

۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ۲۷

۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ۲۷

۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ۲۷

۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  ۲۸

۲۸BOD  ۴-۳-۱-۱-

۲۸COD4-3-1-2-

۲۹TSS4-3-1-3-

۲۹TDS4-3-1-4-

۴-۳-۲- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه۲۹

۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی۲۹

۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی۲۹

۳۰MLSS4-3-2-3-

۳۰F\M4-3-2-4-

۴-۳-۳- تصفیه هوازی فاضلاب۳۰

۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی۳۱

۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین۳۲

۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت۳۳

۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی۳۴

۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری۳۵

۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی۳۵

۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی۳۵

۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی۳۵

۴-۳-۳-۴- صافی چکنده۳۶

۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان۳۷

۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال۳۷

۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی۳۹

۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب۳۹

۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک۴۲

۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا۴۴

۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی۴۴

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶

۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶

۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷

۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام۴۷

۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها۴۸

۵-۲-۲-۱- بالکینگ۴۸

۵-۲-۳- اکسیژن محلول

۵-۲-۴- زمان ماند۵۰

۵۱ph5-2-5-

۵-۲-۶- سمیت۵۱

۵-۲-۷- دما۵۲

۵-۲-۸- اختلاط۵۳

۵-۲-۹- میزان جریان ورودی۵۴

۵-۳- پایستن فرآیند۵۴

۵-۳-۱- شاخصهای بصری۵۴

۵-۴- شاخصهای آزمایشی ۵۸

۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها۵۹

۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات۵۹

۶۰ BOD 5-5-2- حذف کم

۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ۶۱

۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده۶۲

۵-۵-۲-۳- دماهای پایین۶۲

افزایش زمان ماند هیدرولیکی۶۳

۶۳MLVSS افزایش

۶۳  نامناسب PH 5-5-2-4-

۵-۵-۲-۵- زمان هوادهی ناکافی۶۴

۶۴  ناکافیMLVSS5-5-2-6-

منابع۶۶

منابع

مهندسی محیط زیست جلد اول (آب وفاضلاب) ترجمه ترکیان

مجموعه قوانین ومقررات حفاظت محیط زیست ایران

مجلات آب ومحیط زیست از انتشارات سازمان محیط زیست

برکه های تثبیت فاضلاب از سری کتابهای سازمان جهانی بهداشت

تصفیه فاضلاب صنایع غذایی از انتشارات سازمان محیط زیست

۶- تصفیه فاضلابهای صنعتی…………

 

اطلاعات محصول

شامل 72 صفحه
تعداد پارت 1 پارت
اندازه 100KB
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ مقالات شیمی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
10,000 تومان
مارکت فایل
0 دانلود
72 صفحه
1 پارت
مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی
5 از 1 رای
مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

مقاله تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط