مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب
شناسه محصول: 28038

مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب 

چکیده

مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب در طی سال‌های اخیر توجه مردم به مصرف فرآورده‌های رژیمی از جمله فرآورده‌های لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است .چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازه‌ی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود.بنابراین در طی دو دهه ی گذشته مصرف ماست کم چرب به طور چشمگیری افزایش یافته است .با افزایش مصرف کنندگان ماست کم چرب ، تلاش های زیادی برای بهبود بافت و سایر ویژگی‌های محصولات رژیمی انجام شده است ،چرا که تغییر میزان چربی در ماست‌ها ،‌ویژگی های رئولوژیک آنها را تغییر می دهد .

واژه‌های کلیدی : ماست ، ماست کم چرب ، جایگزین‌های چربی ، مایه‌های میکروبی ، ویژگی‌های بافتی و رئولوژیک .

بنابراین در این مطلب از فروشگاه مارکت فایل به ارائه تکنولوژی تولید ماست کم چرب در قالب 44 صفحه می‌پردازیم.

فهرست مطالب

چکیده ۵

مقدمه ۷

فصل ۱: کلیاتی در رابطه با ماست

تاریخچه ۱۰

فرآیند تولید ماست ۱۱

اهمیت مصرف ماست در رژیم غذایی۱۲

فصل ۲:ماست کم چرب و ویژگی‌های آن

۲-۱ مقدمه ۱۷

۲-۲ ویژگی‌های رئولوژیک ماست کم چرب ۱۹

۲-۳ اثرات سلامت بخش ماست کم چرب ۲۰

فصل ۳: تکنولوژی تولید ماست کم چرب

معرفی انواع روش‌ها در تولید ماست کم چرب ۲۳

۳-۱ استفاده از جایگزین‌های چربی ۲۳

۳-۱-۱ ترکیبات نشاسته‌ای (‌ذرت ، پیکما و تاپیوکا) ۲۳

۳-۱-۲ ترکیب هیدروکلوئیدی بتاگلوکان ۲۵

۳-۱-۳ فرآورده‌های حاصل از پروتئین آب پنیر MWP,WPC27

۳-۱-۴ پری بیوتیک ها ۲۹

۳-۲ فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP) 31

۳-۳ کاربردمایه‌های میکروبی مولدپلی ساکارید خارج سلولی ۳۴

۳-۴ آنزیم ترانس گلوتامیناز ۳۵

نتیجه‌گیری ۳۸

پیشنهادات ۳۹

منابع ۴۰

تاریخچه

از جمله روشهای معمول و متعارفی که جهت بهبود بافت ماست کم چرب به کار می‌رود ، افزودن پایدار کننده‌ها به عنوان مثال صمغ‌ها می‌باشد . اماعلاوه بر اینکه استفاده از این ترکیبات سبب ایجاد بافت دانه دانه و نامطلوب و طعم پودری در فرآورده می‌شود ،‌در برخی از کشورها نیز غیر مجاز می‌باشند .بنابراین محققان روشهای دیگری جهت تولید فرآورده‌های کم چرب با دارا بودن خصوصیات عملکردی ، بافتی و طعم مشابه فرآورده‌های پرچرب را بررسی کرده‌اند. این روشها عبارتند از :استفاده از جایگزین‌های چربی از قبیل ترکیبات هیدروکلوئیدی ، نشاسته‌ای و پروتئین‌های آب پنیر ، استفاده از فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP) ، کاربرد مایه‌های میکروبی مولد پلی ساکارید خارج سلولی و استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز .به کارگیری هر یک از این روشها می‌تواند سبب تولید ماست کم چرب با ویژگی‌های مطلوب از قبیل طعم و بافت مشابه ماست پرچرب شود .

منابع :

]۱[ حبیبی نجفی ،م.ب و همکاران ،‌دانش و تکنولوژی تولید ماست ، انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد ، ص ۲۱-۳۰ .

]۲[ فدایی ، و ،‌صنایع شیر و فرآورده‌های آن ،‌جزوه‌ی درسی ، ص ۵۷- ۶۳٫

اطلاعات محصول

شامل 44 صفحه
تعداد پارت 1
اندازه 100kb
فرمت WORD
زبان فارسی
استپ صنایع غذایی
برگزارکننده مارکت فایل
به روز شده در
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان مقالات آنلاین دانشگاهی بررسی می شود اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید اما اگر بعد از خرید محصول خریداری شده لینک دانلودش خراب است یا به هر پشتیبانی دیگری در مورد این محصول نیاز دارید از طریق تیکت با فروشنده این محصول می توانید در میان بگذارید،اگر با اشتراک ویژه این فایل را خریداری کردید، از طریق پنل کاربری تیکت ارسال بفرمایید.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
6,000 تومان
مارکت فایل
2 دانلود
44 صفحه
1
مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب
5 از 1 رای
مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب

بانکها

بانکها

مجوز ها و گواهینامه ها

تمامی فایل ها و خدمات مارکت فایل حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است

دسته بندی ها

مقاله تکنولوژی تولید ماست کم چرب

سایر محصولات مارکت فایل

محصولات مرتبط