شناسه پست: 26888
بازدید: 519

دانلود مقاله فرآیند تولید واحد تولیدی آرد ستاره

بخش اول: کلیات

مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت ۲m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال از سال ۱۳۴۲ شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه ۲ (درصد سبوس گیری ۱۹ درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری ۱۳ درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳ به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد ۳۵ کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود.

فهرست مندرجات:

بخش اول: کلیات

– مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

– خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی

– اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

– سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

– سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

– شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت

بخش سوم: مستندات نظام کیفیت

مقاله فرآیند تولید واحد تولیدی آرد ستاره

– ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

– نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

– حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

– نمودار فرآیندها

– تدارکات و انبارش مواد اولیه

– فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

– بسته بندی محصول نهایی

– انبارش، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

– بازرسی و آزمایش مواد اولیه

– بازرشی و آزمایش حین فرآیند

– بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون)

بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان

بخش نهم: آموزش کارکنان

بخش دهم: کاربرد فنون آکاری

پیوست ها, فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری

فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات : ۴۰

******************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید