شناسه پست: 6633
بازدید: 464

خط تولید كارخانه رب جام چین سهامي خاص

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه کارخانه
ترکیبات گوجه فرنگی
کربوهیدراتها
پروتئین واسید آمینه
اسید
ویتامین ها
فلزات
پکتین
مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
انواع حوضچه شستشو
مزایای حمل و نقل آبی
مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی
انواع تغلیظ کننده ها
ویژگیهای مواد اولیه مصرفی
ویژگیهای استاندارد رب گوجه فرنگی
ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت
تعیین مواد جامد کل(باقیمانده خشک) رب
تعیین مواد جامد نا محلول
فـرآیـنـد تـولـیـد
فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی
انتخاب ماده اولیه
دیگهای بخار(بویلر)
اعتبارات تخصیصی
مرکز کنترل کیفیت(آزمایشگاه)
هزینه ارزی