خط تولید كارخانه رب جام چین سهامي خاص
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه کارخانه
ترکیبات گوجه فرنگی
کربوهیدراتها
پروتئین واسید آمینه
اسید
ویتامین ها
فلزات
پکتین
مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
انواع حوضچه شستشو
مزایای حمل و نقل آبی
مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی
انواع تغلیظ کننده ها
ویژگیهای مواد اولیه مصرفی
ویژگیهای استاندارد رب گوجه فرنگی
ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
واحد آزمایشگاه و کنترل کیفیت
تعیین مواد جامد کل(باقیمانده خشک) رب
تعیین مواد جامد نا محلول
فـرآیـنـد تـولـیـد
فرآیند تهیه رب گوجه فرنگی
انتخاب ماده اولیه
دیگهای بخار(بویلر)
اعتبارات تخصیصی
مرکز کنترل کیفیت(آزمایشگاه)
هزینه ارزی