شناسه پست: 18063
بازدید: 388

تکنولوژی اندازه گیری زیردست پارچه جهت تعیین کیفیت پارچهفهرست مطالب
فصل اول : تکنولوژی اندازه گیری زیردست پارچه. ۱
وضعیت کنونی و ظرفیتهای بالقوۀ آینده. ۱
چکیده : ۱
مقدمه : ۲
مفهوم اندازه گیری عینی پارچه. ۴
مکانیک پوشاک.. ۵
آزمایشات مکانیکی پارچه. ۸
بهینه سازی خصوصیات سطحی و مکانیکی پارچه. ۱۰
نمونه هایی از تکمیل پارچه. ۱۳
توسعه ( پیشرفت ) پارچه. ۱۶
الف ) طبقه بندی پارچه. ۱۶
ب ) پارچه های گرمسیری مجعد پشمی خالص… ۱۷
اجرای تکنولوژی اندازه گیری عینی پارچه. ۱۹
الف ) سازمان گروههای پایه صنعتی.. ۲۰
ب ) مدیریت پایگاه داده. ۲۲
فصل دوم : روش اندازه گیری FAST و تأثیر آن در بهبود خواص پارچه. ۲۴
چکیده : ۲۴
۱) مقدمه. ۲۵
۲ ) آزمون FAST پارچه ، یک روش مطمئن با آزمایشات ساده. ۲۶
۳ ) تفسیر داده های FAST. 29
4 – تکرار پذیری داده های FAST. 30
فصل اول : تکنولوژی اندازه گیری زیردست پارچه
 
وضعیت کنونی و ظرفیتهای بالقوۀ آینده
چکیده :
توسعۀ روزافزون منسوجات و صنایع بافندگی به کاربرد موفقیت آمیز روشهای معتبر عینی برای تعیین مشخصات ، پیش بینی و کنترل کیفیت عملکرد پارچه ها وابسته است . در دهۀ گذشته نمونه های متعددی از طرح و توسعۀ پارچه همراه با تولید و کنترل کیفیت فرآیند منسوجات و تهیۀ پارچه بصورت تکنولوژی اندازه گیری عینی کیفیت پارچه شاهد بوده ایم . خصوصیات کیفی و میزان کارایی و عملکرد پارچه ها به تنش  مکانیکی پائین و خواص ابعاد و سطح آنها وابسته است . خطاهای آزمایشی مربوط به اندازه گیری این خواص خیلی کمتر از خطاهای ظاهری مربوط به کیفیت پارچه می باشد ، به ویژه اندازه گیریهایی که توسط افراد انجام می شود.
ما می توانیم مفهوم اندازه گیری عینی پارچه را جهت تعیین کیفیت پارچه ، قابلیت تهیه لباس و دوام آن به صورت یک امر ضروری و پارامترهای قابل اندازه گیری توسط دستگاههای آزمایشی تعریف کنیم . بنابراین تکنولوژی اندازه گیری عینی پارچه نشانۀ بارزی از کیفیت پارچه و قابلیت استفاده آن برای لباس و دوام آن می باشد و این نشان می دهد که دو پارچه هیچ وقت کاملاً شبیه هم نیستند و از لحاظ خصوصیات با یکدیگر فرق دارند . تکنولوژی اندازه گیری خصوصیات عینی پارچه عامل مهمی برای روشهای علمی و مهندسی تعیین خصوصیات پارچه و طرح و فرآیند کنترل آن می باشد . مهمترین نتیجۀ استفاده از تکنولوژی اندازه گیری خصوصیات عینی پارچه ، ایجاد و توسعه رابطه بین بخشهای مختلف صنایع نساجی و    پوشاک و گروههای تحقیق و توسعه با سایر بخشهای صنایع می باشد. برای مثال تولیدکنندگان پارچه ، فروشندگان ، بازرگانان و سازندگان ماشین آلات که به نحوی در ارتباط با پارچه و منسوجات هستند .
مقدمه :
صنایع نساجی و پوشاک همواره به صورت سنتی ارزیابی ظاهری از کیفیت پارچه انجام می داده اند که صرفاً برپایۀ قضاوت فردی بوده است. نشان داده شده است که با وجود اینکه قضاوتهای هر کشور دربارۀ خصوصیات زیردست پارچه یک ایده و طرز تفکر مشترکی می باشد ، امکان اینکه قضاوت فردی بتواند کیفیت یک پارچۀ ویژه را ارزیابی کند وجود ندارد و چنین قضاوتی اشتباهات زیادی را در بر خواهد داشت . با این حال چنین وضعیتی ( قضاوت فردی ) در بیشتر فعالیتها و معاملات صنعتی و تجاری زیاد به چشم     می خورد و شرایطی پیش می آید که افراد مجبور هستند در مورد کیفیت پارچه به قضاوت سطحی و ظاهری متکی باشند ………