شناسه پست: 3137
بازدید: 434

دانلود مقاله فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون

تاریخچه

تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت .                                                                   تکامل و توسعه فراپالایش در مقیاس صنعتی پس از اکتشاف غشاهای نامتقارن اسمیتریک به وسیله لئو و سوری- جان در سال ۱۹۶۲ پدید آمد . هر چند اهداف این دو نفر تولید غشاهایی برای نمک زدایی آب دریا به طریقه اسمز معکوس بود . مدت کوتاهی پس از آن غشاهای فراپالایش نامتقارن با شدت نفوذ بالا خواص مناسب و مقاومت مکانیکی خوب ابداع و کشف گردید . تحقیقات برای دستیابی به یک ساختمان مناسب برای فراپالایش موجب ابداع شکل لوله ای صافیها گردید . در سال ۱۹۶۹ طرح صفحه و قاب برای سیستم فراپالایش ابداع شد و در همان زمان اشکال مختلف فراپالایش بطور تجاری در اختیار عموم قرار گرفت . از آن پس توسعه بسیار سریعی در تجهیزات و ساختار غشاهای فراپالایش پدید آمد.

فهرست مطالب
تاریخچه
مقدمه
غشاها
دسته بندی غشاها
تقسیم بندی غشاهابراساس مواد سازنده
حفره ها از نظر اندازه
اندازه حفرات غشاهای مختلف
انواع فرایند های غشائی
ویژگیهای مورد لزوم غشاء
مدلهای غشائی
گرفتگی غشاء و روش مقابله با آن
انواع گرفتگی غشاء
گرفتگی غشاء در صنایع لبنی
گرفتگی غشاء طی عملیات فراپالایش آب پنیر
پروتئینها
گرفتگی غشاء توسط آب شستشو
پیچیدگی های عملی
خط تولید کارخانه پنیر پگاه
پیشرفتهای احتمالی آینده

مقدمه

Mombnrane  sepratio

فاز حالتی از ماده که کاملا یکنواخت وهمگن است

انواع فازها

گاز – گاز

گاز – مایع

گاز –جامد

مایع – مایع

مایع – جامد

جامد – جامد

هدف ما از فرزایند های غشائی جدا ازی مواد فازها در اثر کنترل راه عبور آنها ست

فرمت :  قابل ویرایش | WORD | صفحات :۲۸

*************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید