شناسه پست: 6650
بازدید: 443

کارخانه شهریار کام

فهرست مطالب
معـرفی کارخـانـه
مساحت وابعاد سالن ها
مواد اولیه کارخانه
تخم مرغ وپودرتخم مرغ
ویژگی های پودرتخم مرغ
شیروشیر خشک
نحوه قرار گرفتن خطوط تولید
خط تولید ویفر
نحوة تهیه کرم ویفر
نحوة تهیه نان ویفر
ساندویج
مشکلات خط تولید ویفر
خط تولید کیک
نحوة تهیه خمیر
خط تولید کلوچه
نحوة تهیه راحت
نحوة تهیه خمیر اصلی کلوچه
خط تولید کلوچه
خط تولید بیسکویت
مبحث خمیرگیری
فرگذاری برای پخت
آزمایشگاه
اسیدیته روغن
اسیدتیه الکل
پر اکسید
تهیه مصرف چسب نشاسته
ید و پتاسیم اشباع
کرایس
اندازه گیری رطوبت
اندازه گیری خاکستر
خاکستر تا محلول در اسید
اندازه گیری گلوتن مرطوب
سنجش فهینگ (تعیین عیار فنهینلگ)
تهیه معرف کواکس
تهیه محلول رینگر
کشت کپک و مخمر
کشت باسیلوس سرئوس
روش کشت