شناسه پست: 16047
بازدید: 400

پروژه آبميوه
فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
شكل شماره6
1-1   تعریف و تقسیم بندی  آبمیوه  ها 7
1-1-1- نوشابه  های میوه ای بدون گاز7
آب میوه با توجه به غلظت آنها معمولا به 3 دسته تقسیم میشوند : 11
از لحاظ شفافيت ( clarity  )نيز آب ميوه به دو دسته تقسيم مي شوند : 11
واحد های تولید آبمیوه 12
شرح فرایند 14
شکل به شماره های 5 و 6 و 7 15
فرمولاسیون نوشابه های بدون گاز 18
شکل شماره 9
شکل شماره 10
هدف از کنسانتره شدن آب میوه 19
تغليظ و  جدا سازي اسانس ميوه (Evaporation & Aroma Recovery ) 19
سرد کردن کنسانتره 19
بسته بندی کنسانتره 20
فرایند تولید کنسانتره آلبالوو پرتقال20
عيارسنجي وتوزين21
ذخيره سازي21
شستشو وجداسازي ميوه21
خردكن وخوشه گير21
گرم كن22
پرس (آبگيري) 22
آروماگيري(جمع آوري اسانس ميوه)وتغليظ اوليه22
شفاف سازي22
فيلتراسيون23
تغليظ23
پاستوريزاسيون23
آزمايشات ميكروبي كنسانتره24
آزمايشات شيميايي كنسانتره25
توضیحات25
PH25
اسيديته(اسيديته قابل تيتراسيون) 27
انديس فرمالين(فرمل تيتراسيون) 27
خاكستر28
فلزات كم مقدار28
اندازه گيري كلر موجود دراب مصرفي29
تست الکل 29
آزمایشات میکروبی آبمیوه 30
قیمت تمام شده کنسانتره آب آلبالو در بسته بندی در بشکه 31
قیمت تمام شده آب پرتقال بازسازی شده در بسته بندی های31
جدول 1- استاندارهاي نوشابه ميوه اي (بدون گاز31
بسته بندي نوشابه هاي ميوه اي (‌بدون گاز 32
منابع33
Fruit juice processing 33
Citric acid43.
Translation 52
Mixed Fruit juice 68
فصل استاندارد مرجه به فولدر رفرنس و استاندارد
 خلاصه :
توليد كنسانتره:
پس از حمل مواد اوليه (آلبالو، سيب، انگور، انار و پرتقال) به كارخانه و انتقال آن به وسيله فشار آب به درون كانال‌هاي مخصوص و شستشوي اوليه، روي نوار نقاله مخصوص، مواد نامرغوب جداشده و سپس ميوه‌هاي مناسب به خرد كن منتقل و از آنجا پس از حرارت‌دهي مقدماتي وارد دستگاه پرس مي‌شوند تا آب ميوه جدا شود.
آب‌ميوه حاصله را پس از پاستوريزه كردن و خنك‌سازي به مخازن آب‌ميوه منتقل و پس از طي مراحلي خاص و عبور از صافي‌هاي مخصوص، آن را شفاف مي‌كنند، سپس به دستگاه‌هاي تحت خلا براي تغليظ منتقل كرده و پس از آن، آب ميوه به شكل ماده غليظي مانند عسل بدل مي‌‌شود كه كنسانتره نام دارد.
بازسازي آب‌ميوه :
مواد اوليه مانند كنسانتره و يا پوره ميوه‌ها، شكر، اسيدهاي مجاز خوراكي و آب آشاميدني به مخازني از جنس استيل منتقل شده و پس اختلاط در نسبت‌هاي معيني، آب‌ميوه مورد نظر تهيه مي‌شود. آب‌ميوه حاصل پس از عبور از صافي‌هاي مخصوص وارد پاستوريزاتور شده و در دماي مناسب پاستوريزه مي‌شود. آب‌ميوه پاستوريزه شده بلافاصله به طرف پركن منتقل شده و به صورت داغ بسته بندی  شده و پس از دربندي بلافاصله در حوضچه آب سرد خنك شده و پس از كارتن‌گذاري به انبار منتقل مي‌شوندامروزه بيشترين تلاش‌ها برآن است تا آب‌ميوه تحت فرآيند توليد و بسته‌بندي كمترين زمان را در فرآيند حرارت‌دهي طي كند تا هم از لحاظ طعم ، مزه و بو و هم از نظرارزش غذايي در بهترين شكل ممكن تهيه و به مصرف‌كننده عرضه شود.………….