شناسه پست: 17156
بازدید: 459

خواص‌آب
فهرست مطالب
مقدمه ………………………………..
خواص فيزيكي و آب‌هاي آشاميدني ……………
كيفيت آب در تصميم‌خانه ………………….
آزمايشات روي آب ……………………….
ته نشين كردن مواد خارجي ………………..
كاربرد روش‌هاي گوناگون تصفيه آب ………….
گندزدايي آب آشاميدني …………………..
انواع منبع‌هاي ذخيره آب …………………
كل باقيمانده به روش شاليهتري **** DPD …..
نياز اكسيژن بيوشيميايي (BOD) ……………
تقاضاي شيميايي اكسيژن (COD) …………….
اندازه‌گيري BOD5 , COD ………………….
اندازه‌گيري BOD5 ………………………
اندازه‌گيري COD ……………………….
تصفيه مقدماتي فاضلاب و پساب ……………..
نكاتي كه در انتخاب محل تصفيه خانه بايد مورد توجه قرار گيرد.
آزمايشات آب و فاضلاب قائم‌شهر  ……………
دستگاه‌هاي موجود در آزمايشگاه آب و فاضلاب قائم‌شهر    
آزمايشاتي كه در آزمايشگاه انجام مي‌شود ……
تست كلرزني ……………………………
آزمايشات ميكروبي ………………………
آزمايشات شيميايي ………………………
مراحل انجام آزمايشات ميكروبي ……………
روش ساخت محيط كشت ……………………..
نمونه‌هاي براي آزمايشات ميكروبي ………….
مراحل انجام آزمايشات ميكروبي ……………
نمونه‌هايي براي آزمايشات شيميايي – فيزيكي … ..
آب حالت محلول تركيبo2H مي‌باشد يازده درصد وزني آب را هيدروژن و 89 درصد آن‌را اكسيژن تشكيل مي‌دهد. آب خالص در طبيعت يافت ‌نمي‌شود و هميشه با مقداري مواد خارجي همراه است.
 خواص فيزيكي آب‌هاي آشاميدني
الف) درجه گرماي آب آشاميدني: آب بسيار سرد اثرهاي بدي بر دستگاه گوارش انسان دارد و آب با درجة گرماي بسيار حالت بي‌مزگي داشته و گوارا نيست. درجه گرماي آب آشاميدني بايد ميان 5 تا 15 درجه باشد. مناسب‌ترين درجة گرماي آب آشاميدني 8 تا 12 درجه سانتي‌گراد است.
ب) رنگ آب آشاميدني: آب آشاميدني بايد بي‌رنگ باشد و در ضخامت‌هاي زياد رنگ آبي مايل به سبز زلالي را داشته باشد.
ج) بوي آب آشاميدني: آب آشاميدني بايد بي‌بو باشد وجود اسيد سولفوريك، كلر، فنول، آمونياك به آب بوي ناخوشايند مي‌دهند. با 50 تا 60  درجة گرم كردن آب بوي آن بيشتر نمودار مي‌گردد. آزمايش تعيين بو بهتر است در محل برداشت آب انجام گيرد تا اينكه پيش از آزمايش گازهاي بودار از آب بيرون نروند.
د) مزه‌ي آب آشاميدني: مزة آب گوارا باشد. آب با درجة سختي كم حالت بي‌مزگي ناخوشايندي را مي‌دهد. شوري آب نشانه‌ي وجود نمك خوراكي و تخلي آن دليل زيادي تركيب‌هاي منيزيم مي‌باشد. آب‌هاي قليايي (9PH>) مزة آب صابون را دارند در حالي كه آب‌هاي اسيدي (6PH<) ترش مزه هستند. وجود زيادي نمك‌هاي آهن و آلومينيوم مزه آب را گس مي‌كند در حالي كه مزة گنديدگي آب به علت آلودگي‌هاي آلي آنست كه ممكن است همراه با ميكروب‌هاي بيماري‌زا نيز باشد…………