دانلود مقاله ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)
ویژگیهای حلب ورق برای ساخت قوطی
حلب ورقهای مصرفی برای ساخت قوطیهای مواد غذائی و نوشابهها دارای ضخامت کمتر از %۵۰ میلیمتر میباشد .
ترکیبات شیمیائی ورقهای فولادی
مقدار درصد فلزات موجود در فولادی که برای ساخت قوطی بکار میرود نباید از مقداری که در جدول شماره ۱ داده شده است تجاوز کند در صورتیکه بین خریدارو تولید کننده موافقت بعمل آید از مقادیر دیگری که در این جدول نیآمده است میتوان استفاده نمود ولی خواص مکانیکی و کاربرد فلز نباید کاهش یابد .
حلب ورق نوع N: این نوع حلب ورق که بنام حلب ورق نیتروژنه شده نیز معروف است ترکیبات پایه شیمیائی آن مشابه نوع L یا MR مشروح در جدول فوق میباشد لاکن این ورقها همچنین شامل ۰/۰۰۷ تا ۰/۰۲ درصد ازت اضافه شده میباشد که بمنظور افزایش استحکام فولاد بد آن افزوده شده است .
از این نوع حلب ورق برای محصولاتی که در بسته بندی آن استحکام و سختی زیاد مورد نظر میباشد نظیر درب قوطی نوشابههای گازدار استفاده میشود .
فهرست مطالب
هدف
دامنه کاربرد
اصطلاحات و تعاریف
ویژگیهای حلب ورق برای ساخت قوطی
ویژگیهای قوطی فلزی
معایب قوطی
نشانه گذاری
فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات :۳۱
*************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد