شناسه پست: 11051
بازدید: 391

اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

فهرست مطالب
مقدمه
چای
موطن اصلی چای و انتشار آن در سایر ممالک
تاريخچه چاي در ايران
آب و هواي چاي
مشخصات گیاهشناسی درخت چای
مشخصات بوته چاي در ايران
برگ چاي
مراحل فنولوژي چاي
ترکیب شیمیایی برگ چای
آب و هوای مطلوب چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
آفات
كنه قرمز چاي Breripalpus obovatus
کشت چای
مقدمه
تاریخچه کشت و بهره برداری از چای در جهان
طبقه بندی تیکسانومیکی چای
مشخصات نباتی درخت چای
ریشه چای
برگ Leaf
گل و تخم چای(Flower and seed of tea)
انواع چای Kinds of Tea
1.چای سیاه Black Tea:
2.چای سبز Green Tea:
3.چای اولنگ Olong Tea:
4.چای قالبی Brick Tea:
ترکیب کیمیاوی برگ چای
آب و هوای مناسب برای کشت چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ازدیاد درخت چای
نتیجه گیری
خواص و انواع چاي
انواع ديگر چاي بر حسب تركيبات آن
تركيبات تشكيل دهنده چاي
چاي يك محرك است و يا يك آرام بخش؟
اصلاح چای
بخش تجربي
مواد مورد نياز
روش دم كردن
روش انجام آزمايش ها
فراوري چاي با زئوليت
اثر زئوليت در مرحله اكسايش روي زمان دم كشيدن چاي
نتيجه ها و بحث
نتيجه گيري نهايي
مآخذ