شناسه پست: 969
بازدید: 465

فهرست مطالب

فصل اول

آشنایی کلی با مکان کارآموزی :8

– خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت 9

– سیستم ها و کنترلهای شرکت 11

– نگاهی به برنامه های آتی شرکت 12

فصل دوم

ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز15

فصل سوم

آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات17

فرم های پیشرفت کارآموزی :18

– خلاصه اطلاعات کارآموزی 27

– گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز28

 – گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی 30

فرم پایان دوره کارآموزی40

مقدمه:

گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که  امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود.با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد. این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آن بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار می گیرد.شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در مردادماه سال 1383 تحت شماره 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.