فهرست مطالب
فصل اول………………………………………………………………………………………………………. 1
مقدمه………………………………………………………………………………………… 2
1- تعریف ماهیان سرد آبی……………………………………………………………………………… 3
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان………………………………………………………… 4
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری……………….. 4
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان…………………………… 4
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش……………………………………………………. 6
2-3-1- دهان…………………………………………………………………………………………………… 6
2-3-2- حلق……………………………………………………………………………………………………. 7
2-3-3- مری…………………………………………………………………………………………………….. 7
2-3-4- معده……………………………………………………………………………………………………. 7
2-3-5- روده…………………………………………………………………………………………………….. 8
3- شرایط محیطی……………………………………………………………………………………………. 8
4- تعریف علم تغذیه………………………………………………………………………………………… 9
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان……………………………………………. 10
6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش……………………………………………. 11
6-1- غذای تر…………………………………………………………………………………………………… 11
6-1-1- ترکیب غذای تر…………………………………………………………………………………. 11
6-2- غذای مرطوب………………………………………………………………………………………….. 12
6-3- غذای خشک…………………………………………………………………………………………… 13
7- تغذیه بچه ماهیان……………………………………………………………………………………….. 14
8- مقدار غذادهی……………………………………………………………………………………………… 14
9- زمان و دفعات غذادهی……………………………………………………………………………….. 18
10- کیفیت غذا………………………………………………………………………………………………… 19
11- روش های تغذیه………………………………………………………………………………………. 20
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی………………………………………………………………… 22
13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه………………………………………………….. 24
13-1- فرم بیومتری………………………………………………………………………………………… 24
فصل دوم
14– احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان……………………………………………………… 27
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن…………………………………… 27
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان…………………………………….. 28
14-2- پروتئینها…………………………………………………………………………………………… 29
14-2-1- کیفیت پروتئین…………………………………………………………………………… 30
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها…………………………… 31
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal………………………………………………………… 31
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat……………… 32
14-2-2-3- پودر خون blood meat……………………………………………………. 33
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی………………. 34
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه……………………………………………………………………… 34
14-2-3-2- کنجاله سویا……………………………………………………………………………. 35
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان………………………………………………………………….. 35
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:……………………………………………………………….. 35
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein……………………. 36
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا………………………………………………………………… 36
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها………………………………………………………………….. 37
17-1- ویتامینها…………………………………………………………………………………………… 38
18-1- بیماریهای بچه ماهیان…………………………………………………………………….. 41
18-1-1 گرسنگی………………………………………………………………………………………… 41
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)……………………………………………………………. 42
18-1-3- مشکلات آبششی………………………………………………………………………… 42
18-2- خراشیدن…………………………………………………………………………………………. 43
18-3- آفتاب سوختگی………………………………………………………………………………. 44
فصل سوم
جدول های غذادهی……………………………………………………………………………………… 47
نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………… 50
فهرست منابع………………………………………………………………………………………………… 52