شناسه پست: 3781
بازدید: 434

فهرست مطالب

 فصل اول………………………………………………………………………………………………………. 1

مقدمه………………………………………………………………………………………… 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی……………………………………………………………………………… 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان………………………………………………………… 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری……………….. 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان…………………………… 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش……………………………………………………. 6

2-3-1- دهان…………………………………………………………………………………………………… 6

2-3-2- حلق……………………………………………………………………………………………………. 7

2-3-3- مری…………………………………………………………………………………………………….. 7

2-3-4- معده……………………………………………………………………………………………………. 7

2-3-5- روده…………………………………………………………………………………………………….. 8

3- شرایط محیطی……………………………………………………………………………………………. 8

4- تعریف علم تغذیه………………………………………………………………………………………… 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان……………………………………………. 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش……………………………………………. 11

6-1- غذای تر…………………………………………………………………………………………………… 11

6-1-1- ترکیب غذای تر…………………………………………………………………………………. 11

6-2- غذای مرطوب………………………………………………………………………………………….. 12

6-3- غذای خشک…………………………………………………………………………………………… 13

7- تغذیه بچه ماهیان……………………………………………………………………………………….. 14

8- مقدار غذادهی……………………………………………………………………………………………… 14

9- زمان و دفعات غذادهی……………………………………………………………………………….. 18

10- کیفیت غذا………………………………………………………………………………………………… 19

11- روش های تغذیه………………………………………………………………………………………. 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی………………………………………………………………… 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه………………………………………………….. 24

13-1- فرم بیومتری………………………………………………………………………………………… 24

فصل دوم

14– احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان……………………………………………………… 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن…………………………………… 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان…………………………………….. 28

14-2- پروتئینها…………………………………………………………………………………………… 29

14-2-1- کیفیت پروتئین…………………………………………………………………………… 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها…………………………… 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal………………………………………………………… 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat……………… 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat……………………………………………………. 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی………………. 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه……………………………………………………………………… 34

14-2-3-2- کنجاله سویا……………………………………………………………………………. 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان………………………………………………………………….. 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:……………………………………………………………….. 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein……………………. 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا………………………………………………………………… 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها………………………………………………………………….. 37

17-1- ویتامینها…………………………………………………………………………………………… 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان…………………………………………………………………….. 41

18-1-1 گرسنگی………………………………………………………………………………………… 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)……………………………………………………………. 42

18-1-3- مشکلات آبششی………………………………………………………………………… 42

18-2- خراشیدن…………………………………………………………………………………………. 43

18-3- آفتاب سوختگی………………………………………………………………………………. 44

فصل سوم

جدول های غذادهی……………………………………………………………………………………… 47

نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………… 50

فهرست منابع………………………………………………………………………………………………… 52