شترمرغ
فهرست مطالب
مقدمه: 1
1- درباره شترمرغ: 2
2- زيستگاه شترمرغ: 3
3- تغذيه شترمرغ: 4
4- توليد مثل: 5
5- جابهجايي: 5
6- پرورش شترمرغ: 6
7- كشتار شترمرغ: 6
8- مصارف شترمرغ: 7
9- زمين پرورش: 10
10- كارگر: 10
11- گروههاي منطقهاي: 10
12- صنعت جهاني شترمرغ: 11
13- بازاريابي: 11
14- بازاريابي فرآوردههاي گوشتي: 12
15- خريداران: 12
16- پرندههاي زنده: 12
17- مجوز: 13
18- سخنپاياني: 13
19- جداول 15
منابع تحقيق 16
مقدمه:
سابقه اهلي كردن حيوانات و پرورش آنها توسط انسان به منظور استفاده از فراوردههايشان قدمت چندين هزار ساله دارد. بخش مهمي از اين توليدات به مصرف تغذيه انسان ميرسد و تغذيه از بدو خلقت آدمي تاكنون مهمترين مسئله زندگي را تشكيل داده است. يكي از مهمترين جنبههاي تامينمواد غذايي، برآوردهساختن نياز انسان به مواد پروتئيني است كه بخش اعظم آن را پروتئين حيواني تشكيل ميدهد. با توجه به افزايش انفجارگونه جمعيت جهاني طي چند سال اخير و محدوديتهاي اقليمي و كشاورزي در نقاط مختلف دنيا، نياز به جنبههاي جديد و كارآمدتر علم دامپروري جهت برآوردن احتياجات روزافزون پروتئيني اين جمعيت عظيم بيشازپيش احساس ميشود. دراين راستا و به منظور افزايش راندمان صنعت دامپروري، توسعه صنعت نوين پرورش شترمرغ مناسب و به جابه نظر ميرسد……………