شناسه پست: 7843
بازدید: 429

بررسی و تجزیه تحلیل سیستم مالی و کنترل داخلی شرکت سهامی خاص گلهار

فهرست مطالب
چكیده تحقیق
فصل اول: طرح تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
اهداف كلی تحقیق
اهداف جزئی تحقیق
سوالات اساسی
تعریف واژه های تحقیق
فصل دوم: پیشینه تحقیق
اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه
پروتئین گوشت
چربی گوشت
ویتامین های گوشت
مواد معدنی گوشت
هیدرات های كربن گوشت
گوشت به عنوان یك منبع انرژی
مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیك )
تاریخچه صنعت
اهمیت غذایی سوسیس و كالباس
انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران
هیات مدیره از سال   الی
هیات مدیره ازسال   الی
هیات مدیره از سال  الی
مشكلات ساختاری
مدیری موفق است كه
خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن  و تعاونی درسالهای اخیر
خبرهایی از كارخانه های عضو انجمن
اعضاء هیات مدیره چه كسانی هستند
اعضاء انجمن چه كسانی هستند
هدف تشیكل
ادویه را بشناسیم
تاریخچه تجارت ادویه
سال قبل از میلاد تا   میلادی

فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات
تاریخچه شركت سهامی خاص گلهار
تعریف شركت سهامی
شركت سهامی خاص
سرمایه شركت سهامی خاص
ثبت شركت سهامی خاص
مشخصات شركت سهامی خاص
اساسنامه
اساس نامه شركت سهامی خاص گلها ر
سرمایه
سرمایه شركت گلهار
انتخاب مدیران و مدت ان
بیلان – ترازنامه
بیلان وترازنامه شركت گلهار
سودوزیان شركت
حساب سود وزیان شركت گلهارسال

فصل چهارم  :تجزیه وتحلیل داده ها
هدف تشكیل شركت گلهار مشهد
میزان تولید كارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن
استانداردهای تولید محصول در شركت گلهار
شركت برای بهبود كیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟
به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟
سیستمها وكنترلهای حسابداری
اهداف مهم كنترلهای داخلی
سیستم حقوق و دستمزد كارخانه گلهار
سیستم حسابداری كارخانه گلهار
انبارداری كارخانه گلهار
تولید وفروش كارخانه گلهار
نكات كلی و اصولی در طراحی سیستمها
اجزاء سیستم حسابداری
استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن
تجزیه و تحلیل سیستم
طراحی سیستم
اجراء سیستم
سیستم پردازش الكترونیكی داده ها (‌ سیستم كامپیوتری )
سیستم حقوق و دستمزد
اهمیت سیستم
حقوق ومزایای کارکنان
لیست حقوق و دستمزد
فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات
نتیجه
منابع وماخذ
تائیدیه استاد
برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت