خانه » پروژه » صنایع غذایی » مقاله بررسی آب پنیر
مقاله بررسی آب پنیر

مقاله بررسی آب پنیر

دانلود مقاله بررسی آب پنیر

مقدمه

تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشک آن ۲۴% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود».

فهرست مطالب

مقدمه. ۱

doc. ۶

آب پنیر شیرین.. ۶

آب پنیر اسیدی متوسط: ۶

آب پنیر اسیدی: ۶

ترکیب و ماهیت انواع آب پنیر. ۷

پروتئین‌های آب پنیر. ۹

فوائد پروتئین‌های آب پنیر. ۱۱

مصارف پروتئین‌های آب پنیر. ۱۴

روشهای حذف و بکارگیری آب پنیر. ۱۶

کاربردهای آب پنیر. ۱۹

۱- تهیه لاکتوز از آب پنیر. ۲۰

مراحل فرایند. ۲۰

ب) جدا سازی لاکتوز: ۲۲

ج) خشک کردن: ۲۳

۲) کاربرد آب پنیر در اسید لاکتیک… ۲۴

تولید اسید لاکتیک از آب پنیر: ۲۵

خلاصه فرآیند. ۲۶

۳- کاربرد پودر آب پنیر در بستنی.. ۲۷

۴) تهیه پروتئین تک یاخته. ۲۹

خواص تغذیه ای: ۳۰

مقاله بررسی آب پنیر

میکروارگانیسمهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته: ۳۱

مخمرهای مورد استفاده برای تولید پروتئین تک یاخته: ۳۲

تولید SCP از آب پنیر: ۳۳

۵) تولید نوشابه گاز دار از آب پنیر. ۳۳

انواع نوشیدنی‌های حاصل از آب پنیر. ۳۵

ج) نوشیدنی‌های بر طرف کننده عطش و حاوی گاز. ۴۱

۶) کاربرد آب پنیر در غنی سازی ارزش غذایی کاه گندم. ۴۴

نوشیدنی‌های آب پنیر. ۴۶

۱-            نوشیدنی بر پایه آب پنیر طبیعی: ۴۷

دیگر روشهای تولید نوشیدنی بر پایه آب پنیر: ۵۳

کاربرد آب پنیر در تهیه نوشابه در ایران.. ۵۵

در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالیکه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.

کل ماده جامد آب پنیر معمولا بین ۵/۶-۶ % و BOD آن ۳۲۰۰۰ یا بیشتر می‌باشد. ترکیبات آب پنیر در جدول زیر آمده است:

فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات : ۶۴

******************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید


اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است