شناسه پست: 9530
بازدید: 365

گزارش کارآموزی سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوی

فهرست مطالب
مقدمه                            ۳
درجه حرارت انبار                       ۷
سیستم تبرید سردخانه                    ۹
شیرها                            ۹
سیستم نور در انبار                        ۱۱
اوپراتورهای سقفی                       ۱۲
فینهای گاز گرم                         ۱۳
بخش بخار                         ۱۶
سالنهای نگهداری میوه جات و مواد غذایی        ۱۹
بهداشت انبارها                      ۲۱
روشهای آزمایشی در سردخانه                 ۲۲
ضدعفونی انبار                          ۲۳
مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی = با ظرفیت ton 3000- دارای ۱۷ اتاق- ۱۵ اتاق زیر صفر- ۱۲ اتاق بالای صفر- اتاق بالای صفر جهت نگه داری میوه ها، رب و … استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است. درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای نگهداری سیب لبنانی برای مدت ۶ ماه درجه ی حرارت باید بین ۰ تا ۵/۰ و رطوبت نسبی بین ۸۵ تا ۹۵% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت ۵/۰+۰ و مدت ماندگاری ۴ ماه است. درصد رطوبت ۷۵ تا ۸۰%- برای گلابی درگزی ۶۵ تا ۷۰% در درجه حرارت c8/0 تا ۰ (گلابی نطنز ۸/۰- تا ۰)
فشار ورودی مایع اواپراتور bar 10- 8 است. مایع که عبور می کند فشار شکسته شده و به ۵/۲ تا ۲ بار می رسد.