شناسه پست: 27950
بازدید: 459

دانلود پژوهشی در مورد نان

ضرورت تحقیق :

نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص می‌دهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم می‌باشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوای‌ها و خرید و استفاده نان‌ها برای مردم می‌باشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این ماده غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صف‌های تولانی نانوایی ها باعث می‌شود …………….

فصل اول :

هدف کلی :

اشتغال زایی در سطح کشور با توجه به بالا بودن درصد یکاری و همچنین کسب سود و نیز ارائه بهترین راهها برای تولید و با کیفیت تر نان که باعث رضایت مصرف کنندگان می‌گردد .

هدف جزیی :

اشتغال زایی

سود آوری

اراعه یک کار مولد

کاهش ضایعات نان

افزایش کیفیت تولید

شکوفایی اقتصادی

رضایت مردم از نان‌های فانتزی

 ۱)مقدمه :

نان اصلی ترین غذای صفره خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیب‌های زیاد . در تولید گندم در تهیه آرد ، نحوه پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین ماده غذایی نردم ما محسوب می‌شود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از نان طبخ شده در کشور به دلیل مختلف دور ریزی می‌شود و سالانه میلیونها تومان هزینه اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشک ، نان کپک زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته می‌شود .

به طور کلی در طول سالیان دراز که پخت نان به شیوه سنتی رواج داشت . میزان ضایعات نان به شدت کنونی نبود . اما در دو دهه اخیر که جمعیت کشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است . روش‌های ماشینی پخت نیز رواج یافته است . عدم انطباق ذائقه مردم با نانی که توسط دستگاه های ماشینی پخت می‌شود . نان گندم و آرد و نحوه عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان کار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوه نگهداری و مصرف نان توسط مصرف کننده را می‌توان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .

نتیجه گیری :

با توجه به مطالب ارائه شده بنظر می‌رسد که نیاز است تحقیقات وسیع تر و گسترده تر همراه با جمع آوری اطلاعات صحیح تر و جامع تر و کامل تری از مراکز ذی ربط انجام پذیرد تا با آگاهی و اطمینان بیشتری ضایعات نان را به حداقل برسانیم .

با افزایش تعداد واحدهای تولید نان ایرانی و اهتمام در حفظ کیفیت روزانه نان تولید و تشویق مردم برای خریدن نان به اندازه مصرف روزانه می‌توان از خرید بی رویه نان توسط آنها جلوگیری نمود . هنگامی که مصرف کننده مطمئن باشد که هر روز و هر موقع که اراده کند می‌تواند نان مورد نیاز خود را تهیه نماید . دیگر تلاشی در جهت خرید تعداد زیادی نان به بهانه شلوغی نانوایی و دور بودن آن از محل زندگی اش نمی‌کند .

فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات :۴۶

*************************************

نکته : فایل فوق  قابل ویرایش می باشد

برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید