شناسه پست: 3933
بازدید: 416

فهرست مطالب

عنوان                                           صفحه

مقدمه ………………………………………

مجريان طرح – محل اجراي طرح – هدف از ا جراي طرح ….

بازاريابي – عمليات اجراي طرح ………………….

کل هزينه‌هاي اجراي طرح – منابع هزينه طرح ………..

وضعيت کلي طرح – انواع مواد اوليه مورد نياز طرح ….

وضعيت زمين محل اجراي طرح ……………………..

استهلاک و تعمير و نگهداري ……………………..

ساختمانهاي مورد نياز و برآورد هزينه اجراي آن ……

ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز و برآورد هزينه خريد .

برآورد هزينه تأسيسات …………………………

هزينه وسايط نقليه و تجهيزات اداري ……………..

سرمايه در گردش مورد نياز ……………………..

پيش بيني توليد براي سه سال اول بهره‌برداري ………

مراحل اجراي و زمانبندي شده طرح ………………..

خلاصه سرمايه گذاري طرح ………………………..

منابع تامين سرمايه گذاري طرح ………………….

نيروي انساني مورد نياز طرح ……………………

پرسنل موجود و مورد نياز ………………………

برآورد هزينه‌هاي توليدي و عملياتي طرح …………..

پيش بيني حسابهاي عملکرد سود و زيان …………….

پيش بيني گردش وجوه نقدي ………………………

پيش بيني جدول بازپرداخت اصل اقساطي تسهيلات اعطائي ..


بسمه تعالي

مقدمه:

از آنجائيکه سرچشمه اصلي عقب ماندگي کشورهاي توسعه نيافته و عقب نگه داشته شده ناتواني نهادين بخش کشاورزي و دامي توليدات غذائي است و متأسفانه کشور ما با جمعيت روز افزون شديد خود بخصوص در زمينه مواد غذائي مورد نياز فعلي و آتي خود با مشکلات زيادي مواجه مي‌باشد. لذا تهيه طرحهايي براي رفع اين مشکلات و اجراي پروژه‌هائي که موجبات افزايش توليد و راندمان مواد غذائي را در پي داشته باشند بسيار حائز اهميت است.

افزايش توليد در رسيدن به خودکفائي در بخش کشاورزي، هم از نظر ايجاد امنيت غذايي براي مردم و هم از نظر کاهش وابستگي اقتصادي و سياسي و جلوگيري از خروج ارز قابل توجهي که مي‌تواند در سرمايه‌گذاريهاي زير بنايي صنعتي باعث توسعه و رشد اقتصادي کشور شده بيش از پيش نمايان است.

خوشبختانه بعد از پيروزي شکوهمند اسلامي ايران با بذل و توجه مسئولين محترم نظام جمهوري اسلامي به بخش کشاورزي و دامپروري و گنجاندن برنامه‌هاي موفقي در قالب طرح پنجساله، اهميت و نقش برنامه‌ريزي و سرمايه گذاريهاي زير بنايي صنعتي باعث توسعه و رشد اقتصادي کشور شده بيش از پيش نمايان است.

خوشبختانه بعد از پيروزي شکوهمند اسلامي ايران با بذل و توجه مسئولين محترم نظام جمهوري اسلامي به بخش کشاورزي و دامپروري و گنجاندن برنامه‌هاي موفقي در قالب طرح پنجساله، اهميت و نقش برنامه‌ريزي و سرمايه‌گذاري صحيح در توسعه و شکوفائي استعداد‌هاي کشاورزي را بر همگان روشن نمود.

استان اردبيل با پتانسيلهاي نهفته خويش قبل از آنکه استان مطرح، توليد کننده محصولات زراعي باشد يک استان دام خيز است و مراتع سرسبز، شرايط مساعد توليد علوفه و اکولوژيکي منطقه ايجاد سرمايه‌گذاري در امر پرورش دام را بيش از پيش طلب مي‌نمايد. با توجه به مازاد علوفه‌اي که در استان وجود دارد و به ساير استانها ارسال مي‌شود، همچنين با صنعتي کردن بخش پرورش دام و سرمايه‌گذاريهاي بيشتر مي‌توان اذعان داشت اين استان بزودي قادر خواهد بود يکي از قطبهاي بزرگ صادر کننده مواد پروتئيني به ساير استانها و کشورهاي تازه استقلال يافته همجوار باشد.