دانلود پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل
فهرست مطالب
تعريف عیار پروتئين
وسائل لازم برای آزمايش
معرف های لازم برای آزمايش
مشخصات نمونه مورد آزمايش
طرز عمل
تيتراسيون
دقت آزمايش
علل اصلی اشتباه در عمل
روش نصب رنگ
اصول آزمايش
رنگهای مورد استفاده
شرائط انجام آزمايش
معرفهای لازم برای آزمايش
محلول رنگ و تامپون
طرز عمل
معرفهای لازم برای آزمايش
تنظيم رابطه بين دانسيته اوپتيک محلول و مقدار پروتئينها
محاسبه ظرفيت نصب رنگ
مقايسه روشهای سياه آميدو و Orange – G:
تعيين مقدار کازئين شير(روش استاندارد بين المللی):
اصول آزمايش
وسائل لازم برای آزمايش(رسوب دادن کازئين):
نتيجه گيری
تعيين مقدار ازت غير پروتئينی
تعريف عیار پروتئين
Øاسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئين را نشان ميدهد.
وسائل لازم برای آزمايش
Øيک بورت مدرج (تا 01/0 ميلي ليتر).
Ø2بشر 250تا 400 ميلي ليتری
Øيک پيپت 25 ميلي ليتری.
Øيک پيپت 5/0 ميلي ليتری
درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئينهای شير ساخت ژربر استفاده نمود. اين دستگاه شامل بورتيست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئينها را مستقيماً در 25 ميلي ليتر شير نشان ميدهد.
فرمت : ورد | صفحات:42
***************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد