بررسی سلامت روان افرادی که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند
شناسه پست: 23882
بازدید: 591

 بررسی سلامت روان افرادی که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند

بررسی سلامت روان افرادی که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند هدف از پژوهش حاضر ، بررسی سلامت روان افرادی است که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند . به منظور بررسی و رسیدگی به این مهم در فصل ۱ این پژوهش سوالاتی مطرح شد و در راستای رسیدگی به این سوالات و پاسخدهی به آنها . یک نمونه  ۳۰ تایی از جامعه مورد  پژوهش ( منطقه ۲ تهران ) را انتخاب کردیم و روش اندازه گیری ما در این تحقیق پرسشنامه GHO ( سلامت روان ) و یک پرسشنامه محقق ساخته بود و نیز استفاده از روش تحلیل استنباطی (کروسکال والیس ) .

در انتها به بحث و نتیجه گیری در مورد نتایج بدست آمده پرداخته و مشخص شد که تفاوت معناداری بین سلامت روان این ۳ گروه وجود نداشت و تنها رضایت از زناشویی در بین گروه سنتی بالاتر بود که شاید به دلیل بالا بودن مدت زمان تاهل این افراد بود که در سطح معناداری قرار داشت .

 بررسی سلامت روان افرادی  که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند

بدون شک سلامت افراد جامعه اهمیت بسزایی دارد جوامع انسانی بدون حفظ سلامت و رعایت بهداشت نمی توانند بقا و استمرار خود را حفظ کنند. بیماری و ناتوانی روابط انسانی را مختل می کند در نتیجه احساس امنیت و همبستگی را از انسان سلب می کند . پس طبیعی است که علم طب با هدف دستیابی به اطلاعات جدید همواره در حفظ و بهبود سلامت جامعه تلاش می کند ، حفظ سلامت جسمانی افراد  یک جامعه یعنی جلوگیری از شیوع یا ریشه کن ساختن بیماریهایی که باعث از کار افتادن یا نابودی انسان می شوند .

همانگونه که بهداشت به عنوان وظیفه علم طب و در حیطه علوم پزشکی از اهمیت بسزایی برخوردار است و حفظ سلامتی جسمانی افراد بدان وابسته است بهداشت و سلامت روانی فرد فرد جامعه نیز مورد توجه خاص متخصصین و دست اندرکاران قرار گرفته است . ( شهیدی ، ۱۳۸۱ ، ص ۷) در نظام آفرینش و در حیات پدیده ها و سیر حرکت آنها ، اگر با دیدی عمیق و عارفانه بنگریم جلوه وحدت و محبت آن را می بینیم که این جلوه در میان انسان ها از عوامل انس و روابط انسان است . دست آفرینش میان زن و مردچنین جلوه ای را مبلغی ساخت تاآن دو را به هم پیوند دهد و در کنار هم آرامش گیرند و بنیان اصلی خانواده را تشکیل دهند .

 بررسی سلامت روان افرادی که ازدواج سنتی ، نیمه سنتی و مدرن داشته اند

فهرست منابع

  1. احمدی ،علی اصفر ،(۱۳۸۱) ،روابط دختران و پسران در ایران ،انتشارات سازمان.
  2. تودور،کیت،ارتقای سلامت روان ،پارادایم ها و برنامه ها،مترجمان دکتر خواجوی،مرتضی و دیگران ،۱۳۸۲
  3. زنجبر،محمدرضا(۱۳۷۹)،ازدواج بدون طلاق «دستوران عملی ساده برای انتخاب همسر »،انتشارات آوای نور.
  4. شهیدی، شهریارو حمدیه مصطفی،اصول و مبانی بهداشت روانی،۱۳۸۱،سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت)
  5. معین،محمد،۱۳۷۵٫

فرمت : قابل ویرایش | word | صفحات :۵۳

*******************************************************************************

نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد

 برای مشاهده سایر عناوین برروی لینک زیر کلیک بفرمایید