شناسه پست: 3043
بازدید: 427

فهرست مطالب

عنوان

بخش اول: مقدمه6

پوکی استخوان بیماری خاموش6

  بخش دوم :  کلیات درباره شرکت 10

خلاصه فعالیت تعاونی 10

تاریخچه شرکت11

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی15

چارت سازمانی  16

بخش سوم: آزمایشگاه17

خطوط تولید20

مراحل پاستوریزاسیون شیر 20

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه21

مراحل ساخت کره پاستوریزه32

خط تولید دوغ پاستوریزه 33

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده33

خط تولید کشک مایع 34

مراحل تولید پنیر پیتزا36

خط تولید ماست خامه ای 38

بخش چهارم : انبار 39

انبار های سرپوشیده 39

انبار های باز39

وظایف انباردار 39

انواع موجودی های انبار 40

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 42

مدارک خرید 44

تحویل کالا به انبار 44

تحویل دائم 45

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار45

در خواست کالا و مواد از انبار46

تحویل وخروج کالا ازانبار47

کارتکس انبار 51

گزارش موجودی از انبار53

اصول ایمنی و حفاظت انبار54

بخش پنجم : مقدمه56

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 57

بازاریابی و تبلیغات58

 مزایای تبلیغات 59

وظایف مدیر بازاریابی و فروش 60

بخش ششم : دایره سرپرستی61

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 61

اصول مدیریت و سرپرستی 62

واحد خرید مواد 65

خرید های داخلی 66

در خواست خرید مواد 66

سفارش کالا به فروشنده 67

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 68

بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی69

فهرست حساب های ترازنامه ای 70

فهرست  حساب های سود و زیانی 72

بهای تمام شده کالای فروخته شده 73

هزینه ها 74

سایر درآمدها74

کسور درآمد74

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه74

کنترل مواد 78

کسر و اضافات مواد  80

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه82

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 84

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 85

کنترل هزینه های دستمزد 87

حسابداری حقوق و دستمزد  89

دستمزد اوقات تلف شده 90

پاداش کارکنان 91

ذخیره دستمزد ایام مرخصی 91

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه94

پرداخت مساعده95

انحرافات حقوق و دستمزد96

کنترل سربار کارخانه97

برآورد هزینه های سربار.97

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه100

بخش هشتم  :واحد تعمیرات 101

نگهبانی101

نتیجه گیری وجع بندی102

منابع و ماخذ 105