شناسه پست: 16209
بازدید: 476

طرح کارآفرینی تولید همبرگر فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه                            3
چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر           4
فصل دوم
پروسه تولید                             46
روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش     49
مواد اولیه و افزودنی                     51
فصل سوم
بررسی های و برآوردهای فنی                   55
ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر             59 
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید                61
مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات عمومی        68
محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین             84
نیروی انسانی مورد نیاز                      91
فصل چهارم
کانون های مصرف وکالاهای رقیب              94
بررسی بازار و قیمت فروش                  101
ظرفیت و برنامه تولید                     104
فصل پنجم
بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر
توسط نرم افزار کامپیوتری                   111
میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز                                     154
جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر     168
همبرگر يكي از فراورده هاي گوشتي بوده كه از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نكته بسيارمهم در  مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر كه داراي مصرف عمومي بوده ، رعايت بهداشت و كنترل كيفيت است.جهت كنترل كيفيت صحيح بايد مواد اوليه ، مراحل مختلف فرايند توليد و در نهايت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمايش و بررسي شوند .وضعيت محصول از لحاظ ارزش غذائي ، بهداشت و قيمت تمام شده در ارتباط مستقيم با مواد اوليه مي باشد ، هر يك از مواد اوليه نقش خاصي درمحصول ايفا نموده ،بنابراين انتخاب نوع و ميزان مصرف آن بايستي دقيق انجام شود. تركيب درصد مواد مصرفي با توجه به حدود استاندارد و نيز سليقه مصرف كنندگان تعيين مي شود .
نحوه انجام صحيح فرايند تهيه همبرگر تا حد زيادي وابسته به انتخاب دستگاه هاي مناسب و كار آمد است. اصولاً ماشين آلاتي كه درصنايع غذايي استفاده شده مي بايست از جنس فولاد ضد زنگ بوده ودرطراحي وساخت آن نكات بهداشتي را كاملاً در نظر داشت.
هر واحد توليدي علاوه بر تجهيزات خط توليد ، نيازمند تاسيسات بنيادي و اوليه ازقبيل آب ، برق ، گرمايش ، سرمايش و … بوده كه مي بايست متناسب با ظرف يت توليد واحد و تجهيزات خط توليد انتخاب شوند . جهت انجام فرايند توليد و نيز خدمات پشتيباني نياز به سالن وساختمان بوده كه مساحت آنها با توجه به اصول مهندسي صنايع تعيين مي گردد .
(6-3) –  ماشين آلات و تجهيزات خط توليد :
فرآورده هاي غذايي داراي مصارف عمومي بوده و كييت بهداشتي و ارگانولپتيكي آنها يكي از مهمترين پارامترهاي ميزان مصرف آنها مي باشد .كيفيت فراورده هاي غذايي در ارتباط مستقيم با كيفيت مواد اوليه ، فرايند توليد و تجهيزات خط توليد است . علاوه بر انتخاب بهترين روش توليد ومناسبترين مواد اوليه ، انتخاب ماشين آلات مدرن ، كار آمد و بهداشتي موجب مي شود كه مواد اوليه بطور مناسب با هم مخلوط شده وتماس دست كارگران با اين مواد به حداقل ممكن برسد …………