شناسه پست: 16203
بازدید: 511

سيستم روشنايي خورشيدي براي جاده ها و پارک ها
فهرست مطالب
فصل اول
1-1- نام و کد محصول
2-1- شماره تعرفه گمرکي
3-1- شرايط واردات
4-1- بررسي و ارائه استاندارد (ملي يا بين المللي)
5-1- بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني محصول
6-1- توضيح موارد مصرف و کاربرد
7-1- بررسي کالاهاي جايگزيني و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول
8-1- اهميت راهبردي کالا در دنياي امروز
9-1- کشورهاي عمده توليد کننده و مصرف کننده محصول
10-1- شرايط صادرات
2 – وضعيت عرضه و تقاضا
1-1- بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها، علل عدم بهره برداري کامل از ظرفيتها، نام کشورها و شرکتهاي سازنده ماشين آلات مورد استفاده در توليد محصول
2-2- بررسي وضعيت طرحهاي جديد و طرحهايتوسعه در دست اجرا (از نظر تعداد، ظرفيت، محل اجرا، ميزان پيشرفت فيزيکي و سطح تکنولوژي آنها و سرمايه گذاري هاي انجام شده اعم از ارزي و ريالي و مابقي مورد نياز)
3-2- بررسي روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
4-2- بررسي روند مصرف از آغاز برنامه
5-2- بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پايان امسال و امکان توسعه آن
6-2- بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه چهارم
3- بررسي اجمالي تکنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در کشور ومقايسه آن با ديگر کشورها
4- تعيين نقاط قوت و ضعف تکنولوژي هاي مرسوم (به شکل اجمالي) در فرآيند توليد محصول
5- بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمايه گذاري ثابت به تفکيک ريالي و ارزي (با استفاده از اطلاعات واحدهاي موجود، در دست اجرا و UNIDOو اينترنت و بانکهاي اطلاعاتي جهاني، شرکتهاي فروشنده تکنولوژي و تجهيزات و …)
6- ميزان مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه و محل تامين آن از خارج يا داخل کشور قيمت ارزي و ريالي آن و بررسي تحولات اساسي در روند تامين اقلام عمده مورد نياز در گذشته و آينده
7- پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح
8- وضعيت تامين نيروي انساني و تعداد اشتغال
9- بررسي و تعيين ميزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتي و ارتباطي (راه- راه آهن- فرودگاه- بندر و …) و چگونگي امکان تامين آنها در منطقه مناسب براي اجراي طرح
10- وضعيت حمايتهاي اقتصادي و بازرگاني
حمايت تعرفه گمرکي (محصولات و ماشين آلات) و مقايسه با تعرفه هاي جهاني
حمايتهاي مالي (واحدهاي موجود و طرحها)، بانکها- شرکتهاي سرمايه گذار
 11- تجزيه و تحليل و ارائه جمعبندي و پيشنهاد نهائي در مورد احداث واحدهاي جديد
 12- هر يک از مطالعات انجام شده بايد در قالب يک کتابچه مجد و يک عدد CD حاوي مطالب کتابچه به کارفرما تحويل داده شود.
 13- انجام کليه مطالعات ميداني حسب مورد توسط مشاور انجام مي شود.
تاريخچه:
((بحران انرژي )) ، اين لفظ را بارها شنيده ايم . امروزه به دليل کاهش سريع منابع زير زميني و افزايش جمعيت ، اين مسئله ذهن بسياري از دانشمندان را به خود مشغول کرده است . اگر چه با ظهور انرژي هسته اي تصور مي شد اين مشکل تا حدودي مرتفع شده باشد ، اما با آشکار شدن اثرات خطرناک زيست محيطي مواد پرتو زا ذهن بشر يار ديگر به چالش کشيده شد .
آيا واقعاً راه حل بهتري وجود دارد ؟
در دهه هاي اخير انرژي خورشيد مورد توجه محققان قرار گرفته است . از سال 1883 با ساخت اولين سلول خورشيدي تلاش براي بهبود کارايي اين سلولها و بهره برداري هر چه بيشتر از انرژي خورشيد آغاز شد .
از آنجا که امروزه مهمترين دقدقه ي بيشتر کشورهاي جهان بحران انرژي است ، به نظر مي آيد استفاده از منبع تمام انرژي هاي کره ي زمين يعني خورشيد ، کاملاً منطقي و عاقلانه مي باشد !
تا چند دهه ديگر با روند صعودي افزايش جمعيت ، سوختهاي فسيلي به پايان خواهند رسيد . حتي انرژي هسته اي نيز به دليل هزينه سنگين و خطرات ناشي از پرتوزايي طولاني مدت مواد پرتوزا ، نخواهد توانست بشر را در حل اين بحران ياري دهد ؛ علاوه بر اينکه اورانيوم نيز يکي از منابع معدني زمين و پايان پذير است .
بسياري تنها راه حل را در پايين آوردن مصرف مي دانند ، اما آيا به راستي اين امر ممکن است ؟
برخي از کشورها در بخش انرژي خورشيدي سرمايه گذاري هاي قابل توجهي کرده اند . تلاش براي استفاده از اين انرژي که از قرن نوزدهم به طور جدي آغاز شده است تاکنون به موفقيت هاي زيادي رسيده است و در حال حاضر سيستم هاي خورشيدي متعددي براي مهار و استفاده از انرژي خورشيد براي توليد الکتريسيته ساخته شده است .
پس از انقلاب صنعتي با ارتقاء سطح بهداشت در جهان ، جمعيت با سرعت زيادي رو به افزايش گذاشت . هنوز هم اين روند صعودي ادامه دارد ، با افزايش جمعيت نياز به انرژي بيش از پيش احساس شد . به طوري که سوختهاي فسيلي که منابعي پايان پذير هستند نتوانستند پاسخ گوي اين نياز جهاني باشند ……………